En un acte multitudinari en la Plaça de la Bassa, el passat dimecres, Amor Amorós va ser presentada oficialment com a candidata a l’alcaldia per Xàtiva Unida.

Després de les paraules inicials, a càrrec de Dolors Pérez, Miquel Lorente, cap de Xàtiva Unida, va destacar la força del col·lectiu per a crear un espai polític d’esquerres ben arrelat així com el necessari relleu en les llistes electorals. Em aquest sentit, va indicar que “Amor Amorós és la persona idònia per la seua capacitat de treball i perquè és una bona persona, condició necessària per a ser una bona política”.

Seguint en el torn de parlaments, la consellera i coordinadora general d’EUPV Rosa Pérez Garijo, a banda de ressaltar la importància de l’esquerra en el Botànic i en els governs municipals, va assenyalar que Amor Amorós està cridada a ser la primera alcaldessa de Xàtiva i va incidir en la tasca tan important de Xàtiva Unida i el paper que Miquel Lorente hi ha jugat.

Finalment, va prendre la paraula Amor Amorós que “encapçala la candidatura de Xàtiva Unida per tal de garantir un govern progressista a la ciutat i per ser decisius per transformar Xàtiva en una ciutat moderna”.

Per això, va insistir en què “Xàtiva Unida no és una opció minoritària d’esquerres, hui som la segona força política més votada de la ciutat i aspirem a ser la primera”. Les eines de treball polític per Amorós seran la tranquil·litat i el debat constructiu per tal de “negociar i ser capaços d’arribar a acords per a millorar la vida dels xativins i xativines”. Per a concloure, la candidata de Xàtiva Unida va qualificar la campanya que ara s’enceta com “la campanya de la il·lusió “ i per això, va dir, “convidem tot el món a sumar-se, convidem a tot el món perquè necessitem a tot el món, necessitem sumar vots, sumar forces, sumar organització, sumar il·lusions, sumar per a tenir el millor resultat possible, no tenim tope en aquestes eleccions, així que vos convide a que ens ajudeu a convèncer a molta més gent”.

L’acte va comptar amb l’acompanyament musical del grup xativí ACDX i amb la presència de familiars, militància i simpatitzants, així com de personalitats del món de la cultura, dels esports, de la política, de l’associacionisme… que van poder gaudir, en acabar l’acte, d’un refrigeri en la seu de Xàtiva Unida

WhatsApp Portal de Xàtiva