Amics de la Costera posa a la venda litografies d’Antoni Miró

Les estampacions tenen una sèrie limitada i estan disponibles en l’establiment d’emmarcacions La Tira Moldures (C/ Francisco Rubio, 4, de Xàtiva)

151

L’associació Amics de la Costera-Institut d’Estudis Comarcals ha posat a la venda una sèrie limitada de 100 litografies d’Antoni Miró realitzades amb motiu de l’efemèride del mil·lenari de l’escriptura àrab “El collar de la coloma” d’Ibn Hazm.

Les estampacions, que tenen una mida de 70 x 50 cm i estan numerades, tenen un preu general de 150 €, i de 125 € per a persones sòcies de l’associació cultural amb la quota de 2022 satisfeta.

El lloc de venda és a l’establiment d’emmarcacions La Tira Moldures (C/ Francisco Rubio, 4, de Xàtiva) en el seu horari d’obertura, on, a més, hi ha un exemplar emmarcat per a poder ser observat.

Amics de la Costera anima a la ciutadania de Xàtiva i La Costera a adquirir aquesta obra exclusiva del prestigiós i reconegut artista alcoià Antoni Miró, i, per tant, tindre un record únic de l’efemèride de “El collar de la coloma” i col·laborar amb l’associació.

Qualsevol qüestió respecte a les litografies es pot consultar mitjançant el correu electrònic amicscostera@gmail.com

A més, l’entitat anuncia que pròximament continuarà la programació d’actes i accions de rememoració dels 1.000 anys de l’obra literària feta a Xàtiva per Ibn Hazm.

WhatsApp Portal de Xàtiva