Ajudes, Corresponsals Juvenils, jornades formatives i Taller d’Ocupació a Canals

50

Pacte Costera-Canal

Solopizza Xàtiva

El departament de Serveis Socials de Canals concedeix 10.200 euros en ajudes durant el mes de gener

La Regidoria de Serveis Socials de l’Ajuntament de Canals ha atorgat 10.222 euros en el mes de gener. Aquesta quantia està destinada a la concessió de 128 ajudes distribuïdes en ajudes d’emergència, seguretat alimentària, protecció d’aigua i de llum i, del que s’han beneficiat un total de 310 persones.

El pagament dels rebuts de l’aigua i la llum, així com l’abastiment de menjar són les tres ajudes més demandades entre les persones que més ho necessiten.

Des del consistori es treballa cada dia per a garantir els drets socials i les necessitats bàsiques de la ciutadania.

La Regidoria de Joventut de Canals busca “Corresponsals Juvenils”

La Regidoria de Joventut de l’Ajuntament de Canals, ha posat en marxa el programa “Corresponsals Juvenils”, amb el propòsit de millorar la informació i la dinamització entre els joves. Així com, empoderar-los i promoure l’oci educatiu.

Aquesta iniciativa està dirigida a la població d’entre 13 i 15 anys que estudia en qualsevol centre educatiu del municipi. Gràcies a la seua participació es podran millorar els canals d’informació juvenil, promoure la participació de la joventut i generar un espai de col·laboració entre els joves i la Regidoria de Joventut.

D’aquesta manera la regidoria podrà conéixer de primera mà quines són les necessitats, propostes i preferències dels joves per a projectar activitats que responguen als seus gustos i interessos, al mateix temps que es potencia una comunicació horitzontal, de jove a jove, que augmentarà l’abast de les informacions.

El programa “Corresponsals Juvenils” de Canals és una iniciativa oberta a la participació dels joves, per la qual cosa tots aquells que estiguen interessats poden sol·licitar informació a través del correu electrònic: joventut@canals.es

Jornades formatives entre el personal de l’Ajuntament de Canals de la plataforma SeDiVal

  • Aquest és un conveni de col·laboració entre la Diputació de València i la Diputació d’Albacete

Aquest matí l’alcaldessa de Canals, Mai Castells, ha rebut als formadors i formadores, provinents d’Albacete, de la nova plataforma electrònica que s’està implementant entre els treballadors i treballadores del consistori.

Durant aquest mes de febrer, el personal de la Casa Consistorial està rebent la formació corresponent del programa SeDiVal, el qual permet la gestió digital de tota l’activitat administrativa en una entitat pública integrant diferents ferramentes entre l’Administració i la ciutadania.

La Diputació de València està oferint aquesta eina de treball, mitjançant el seu projecte d’Administració Electrònica SeDiVal, a tots els municipis menors de 20.000 habitants en la província, així com a entitats locals menors, mancomunitats i les seues entitats depenent.

Amb aquesta nova ferramenta es garanteix una evolució eficient i ordenada de les Administracions Públiques.

El Taller d’Ocupació “El Torreó VII” impartirà els tallers de formació mediambiental en els centres educatius de Canals

La Regidoria de Medi Ambient de l’Ajuntament de Canals ha organitzat els tallers de formació mediambiental dirigits als escolars dels centres educatius de la població, els quals estaran impartits pel Taller d’Ocupació “El Torreó VII”.

El taller serà teòric-pràctic. Per una banda, els xiquets i les xiquetes aprendran com trasplantar les diferents espècies de pins i carrasques que els repartiran. I per altra, també els ensenyaran la importància de la conscienciació mediambiental, la cura que necessita cada espècie arbòria i també coneixeran quines són les diferents espècies autòctones que hi ha a la zona.

El primer dels tallers començarà aquest dilluns 28 de febrer al CEIP Calixte III i finalitzarà el 4 de març en el col·legi Cervantes.

Des del consistori s’aposta per les activitats destinades als més menuts i menudes perquè tinguen cura del medi ambient, respectant cada espècie que els envolta.

WhatsApp Portal de Xàtiva