Clínica dental Pablo Fos

PoolWork Xàtiva

  • La candidata a secretària general, Àgueda Micó, ha estat acompanyada per Mai Castells, Reis Gallego, Fran Ferri i Maria Josep Amigó.
  • Micó anuncia que la feina de coordinació institucional “serà un eix estratègic principal de la nova etapa” amb una presència molt rellevant a la futura Executiva Nacional amb “diverses persones de trajectòria contrastada i responsabilitats clau per al dia a dia del partit”, com són Reis Gallego i Fran Ferri.

Àgueda Micó i el seu equip han presentat la candidatura “Força, poble, futur” per al VIIIé Congrés Nacional del BLOC que se celebrarà els dies 26 i 27 de juny de 2021. Una presentació de candidatura coral en la qual Àgueda Micó ha volgut estar acompanyada per Maria Josep Amigó i diversos referents de les comarca de la Costera, com el síndic de les Corts, Fran Ferri, la coordinadora de sectorials Reis Gallego i l’alcaldessa de Canals, Mai Castells.

Àgueda Micó, actual secretària general del BLOC-Compromís, aspira a convertir el seu segon mandat en una etapa de refundació del partit. La candidata ha esbossat les línies ideològiques i de treball de la seua candidatura, basades en les ponències presentades per al seu debat al Congrés. En esta línia, ha assegurat que és el moment “de refundar el BLOC per a convertir-lo en una eina encara més útil per a la ciutadania del País Valencià. Ara cal una refundació del BLOC, i és més necessària que mai perquè adaptar-nos i evolucionar en companyia de la societat està al nostre ADN. Una refundació que farem des dels nostres valors, que són la lluita per un país just, pròsper i sobirà,des de l’esquerra, el feminisme, l’ecologisme i la cohesió territorial. Un país de persones dignes i lliures que miren cap al futur”.

Per a Àgueda Micó, un dels principals reptes en la nova etapa és “la coordinació institucional per a poder resoldre de la forma més efectiva els problemes que es generen en tots els nivells institucionals on el BLOC-Compromís hi és present

Representants de la Costera

Per fer realitat aquest eix estratègic, Micó ha anunciat les dues persones de la comarca de la Costera que formen part de la seua candidatura a l’Executiva Nacional. Per una banda, Reis Gallego assumirà la coordinació institucional un lloc de molta responsabilitat dins de l’organització, resultat del seu bon treball al llarg d’estos 5 anys al capdavant de l’àrea de sectorials de l’organitzicó. Junt amb ella estarà el canalí i síndic de les Corts, Fran Ferri com a coordinador de l’àrea de política valenciana. Ferri porta des de 2011 desenvolupant una magnifica tasca de representació a les Corts i des de 2015, com a Síndic, sent la veu de Compromís en aquesta cambra. Ambdós, Gallego i Ferri, juntament amb altres companys que aniran desvetllant-se al llarg d’aquestes setmanes, conformaran l’àrea institucional. Una àrea que es torna cabdal en aquests moments.

WhatsApp Portal de Xàtiva