Clínica dental Pablo Fos

PoolWork Xàtiva

El Festival Internacional Nits al Castell continua amb la seua programació amb dos artistes que actuaran la vetllada del 23 de juliol: De Pedro i la valenciana Sandra Monfort. Després de les actuacions dels artistes El Brujo, Víctor Manuel i la portuguesa Dulce Pontes, ambdós aportaran a la 23a edició del Festival frescor amb el seu avantguardisme musical del qual es podrà gaudir a partir de les 23 hores a les fortaleses del Castell de Xàtiva.

DePedro és el projecte musical de Jairo Zavala, qui ha col·laborat amb Luz Casal, Coque Malla, Fuel Fandango, Santiago Auserón, Izal o Vetusta Morla. A les Nits al Castell l’artista presentarà ‘Máquina de piedad’, un àlbum en el qual el madriñeny recull 11 cançons entre les quals es troba la col·laboració amb Leiva, “Noche Oscura” o “Todo lo Otro” amb Marcos Coll. Aquest elepé evidència les diverses i múltiples fonts de les quals beu l’artista per a donar llum al seu nou disc que té un símbol per a cada cançó.

El cantant, que va començar la seua carrera musical l’any 2007 acompanyat de grups com Calexico, va emprendre la seua carrera en solitari des de fa més d’una dècada i amb ella ha recorregut els 5 continents a través de més de 30 països. El seu últim llançament ha estat ‘Antes de que Anochezca’, un disc que es va gravar en directe fa dos anys a Madrid i que està compost per doble vinil i CD.

A les Nits al Castell De Pedro compartirà vetllada amb la local Sandra Monfort, que és tradició i avantguarda. La compositora, guitarrista i cantant va debutar al món de la música en solitari amb el seu àlbum ‘Niño Reptil Ángel’ (Hidden Track, 2021). A Nits al Castell ens portarà les cançons que apareixen al disc que li ha permés guanyar dos Premis Carles Santos i també el seu últim llançament: ‘Flordemavida’, un single que parla de l’amor que es transforma en violència simbolitzant la destrucció d’una relació. La valenciana Sandra Monfort es fa un espai en la indústria amb les seues noves creacions que van més enllà del seu camí amb Marala, el grup que forma amb Selma Bruna i Carla Foi.

Després d’aquest concert doble, l’última jornada de Nits al Castell serà protagonitzada pel cantaor xativí Pep Gimeno ‘Botifarra’, qui donarà cloenda a la 23a edició del Festival Internacional de Xàtiva i l’acomiadarà fins a la següent temporada estival.

Entrades i transport per al Castell

Les entrades d’aquest penúltim concert de Nits al Castell ja es poden adquirir a la pàgina web de l’Oficina de Turisme o bé presencialment a la mateixa Oficina de Turisme pel preu de 20 euros cadascuna. A més, es podrà seguir més contingut del concert a les xarxes oficials de Nits al Castell a Facebook, Instagram i Twitter.

Per altra banda, no estarà permés accedir fins al Castell amb vehicle privat, i el Festival oferirà servei d’autobús inclòs amb l’entrada que sortiran des de les 20.30 hores fins a les 22.30 hores a la plaça Espanyoleto de Xàtiva cap al Castell, i farà el mateix camí de tornada en finalitzar el concert i fins a les dues hores posteriors. A la mateixa plaça hi haurà un punt de venda on es podran aconseguir les entrades que queden disponibles en taquilla abans del concert.

WhatsApp Portal de Xàtiva