Activitats de la Plataforma en Defensa del Sistema Públic de Pensions Xàtiva – La Costera

Els propers dies 10 i 11 d'abril es faran les proximes congregacions per la Plataforma en Defensa del Sistema Públic de Pensions

32

Taula redona “SOBRE PENSIONS I ELECCIONS”

Dia: 10 d’abril

Hora: 19:30

Lloc: Casa de la Cultura. Xàtiva

Des de la Plataforma en defensa del sistema públic de Pensions de Xàtiva – La Costera volen contribuir a una major informació pública sobre les accions i propostes respecte de les pensions que mantenen el partits polítics en el context actual d’eleccions locals, autonòmiques i estatals.

Per això han organitzat una Taula Redona amb presència de representats polítics de l’arc parlamentari autonòmic i/o municipal actual. Han confirmat la seua presència els següents partits:

PSPV-PSOE: Xelo Angulo Luna, secretària local del PSPV, Presidenta del Fons de Solidaritat i regidora de l’àrea de Benestar Social de l’Ajuntament de Xàtiva.

EUPV-Xàtiva Unida: Jaume Mayor Salvi, secretari de Relacions Laborals de l’Executiva de CC.OO. PV i ex-diputat al Congrés dels Diputats.

COMPROMÍS: Helena Ferrando Calatayud, Secretària Autonòmica de Serveis Social, ex-directora general d’inclusió Social.

P.POPULAR: Luis Santamaría Ruiz, Diputat Cort Valencianes, ex-director general de Foment de l’Economia Social i del Fons Social Europeu.

(CIUTADANS, no ens ha comunicat encara qui serà la persona que els represente i si assistiran o no)

La Coordinadora Estatal en defensa de les pensions públiques vol fer una crida a l’assistència de totes les persones, joves, adultes i majors, així com a les associacions cíviques de la ciutat. Pensen que ens juguem no només cóm han de revaloritzar-se les pensions, sinó el model del sistema públic de pensions del futur i la seua sostenibilitat. Totes les persones, o som ja pensionistes o ho serem en un moment més o menys pròxim. Per això en el context actual de eleccions continuades , és necessari conèixer el que han fet i proposen fer les diferents opcions polítiques. Nosaltres, per la nostra banda, seguim mantenint que:

“Governe qui governe, les pensions es defensen”

 

 

Dia: 11 d’abril

Hora: 20.00h

La Plataforma en defensa del sistema públic de pensions de Xàtiva – La Costera convoca a tota la ciutadania i especialment a totes les persones pensionistes i jubilats a una Concentració el proper dia 11 a les 20 hores davant de l’Ajuntament de Xàtiva.

Davant del llarg procés electoral que s’aveïna, els pensionistes i jubilats hem de fer sentir al món polític la nostra força numèrica i en vots i la nostra fermesa en la defensa i continuïtat sostenible del sistema públic de pensions.

Hem dit moltes vegades que eixint al carrer defensem les pensions i és així, però les decisions legals es prenen a les institucions. Vota a qui defèn la teua pensió.

Hem d’aconseguir que arriben als poders públics les opcions polítiques que estiguen d’acord amb les nostres reivindicacions bàsiques:

  • Blindar les pensions a la Constitució.
  • Equiparar les pensions mínimes al salari mínim interprofessional.
  • Finançament suficient per al sistema públic de pensions.
  • Eliminació progressiva de la bretxa de gènere.
  • Derogació de les lleis de pensions de 2011 i 2013, així com la derogació de la llei laboral de 2012.
  • Que la nostra Coordinadora Estatal siga tinguda en compte per a la reforma del sistema de pensions públiques.

Companys i companyes és necessari fer-nos sentir, al carrer i a les institucions, acudeix a aquesta concentració, ens necessitem tots.

En aquest acte comptarem amb l’actuació de Neus Gil i Paqui Gil i llegirà el manifest Vicent Aracli, membre de la nostra Coordinadora.
Així mateix comptem amb l’adhesió d’altres col·lectius com Xateba, Participació Dependència i Consell Joventut.
Els interessats del públic també podran participar.

WhatsApp Portal de Xàtiva

Matricula EOI