Actes programats per a la celebració del 9 d’octubre

769

EOI Xàtiva

Clínica dental Pablo Fos

PoolWork Xàtiva

  • Divendres 7, organitzat per Memòria Històrica, a les 20:00h, a la Casa de Cultura, es presentarà el llibre “Valencians sense ADN” de Ferran Garcia-Oliver (Catedràtic d’Història Medieval de la Universitat de València).
  • Dissabte 8, programats tallers, jocs i conta contes per als més menuts en la Plaça la Seu (11:30 a 14:00 h). De vesprada, en la mateixa plaça i no al pati de la Casa de Cultura, realitzarem el concert simfònic a càrrec de la Música Vella (el repertori musical són tot peces valencianes).
  • Diumenge 9, iniciem el matí amb una ruta turística programada per la regidoria de Turisme. Tot seguit, cap a les 12:00h, tindrà lloc l’acte institucional a la porta de l’Aljama. Aquest any comptarem amb música en directe (huit músics de corda), amb la Colla la Socarrà i amb el recent grup «LA Muixeranga» (Castellers). Enguany, l’ofrena institucional es farà a càrrec de l’alcalde de la ciutat, Roger Cerdà i la portaveu del Partit Popular, María José Pla. Per finalitzar, l’alcalde farà un reconeixement a dos entitats socials de la ciutat que també realitzaran l’ofrena de la corona de llorer i els farà entrega d’una serigrafia de la ciutat. (Club de Volei Femení i Centre excursionista).

WhatsApp Portal de Xàtiva