Solopizza Xàtiva

PoolWork Xàtiva

Ahir va tindre lloc l’acte de comiat i benvinguda als professionals MIR, EIR i PIR del Departament de Salut Xàtiva Ontinyent.

La Comissió de Docència i la Gerència del Departament organitza aquest acte per agrair la seua elecció als nous professionals de medicina, infermeria i psicologia que han triat aquest Departament per al període formatiu resident. Alhora s’acomiada aquells professionals de medicina, infermeria i psicologia que acaben ara els seus quatre anys de formació que els permetrà accedir a llocs de treball a la sanitat pública com a professionals especialitzats en aquestes àrees.

En concret, s’ha acomiadat 14 professionals, 8 dones i 6 homes i s’ha donat la benvinguda a 29, 21 dones i 8 homes que passen des de hui a formar part del grup de professionals residents en formació MIR, EIR o PIR. Durant l’acte la Gerent del Departament Margarita Llaudes ha agraït l’esforç professional dels i les residents en aquests darrers anys en què la pandèmia ha marcat tan especialment la Sanitat. També el president de la Comissió de Docència Vicente Domingo ha donat les gràcies a aquests professionals i també a la nova generació de personal facultatiu i d’infermeria que ara comença la seua formació.

Hi ha hagut també intervencions de totes les especialitats MIR EIR i PIR amb la participació dels seus residents que ara acaben que han recordat la seua “elecció encertada” han dit alguns, i que hui han volgut transmetre a aquelles i aquells que ara comencen.

Els 29 nous residents del departament han conegut també els seus tutors i tutores i han acompanyat aquests per les instal·lacions de l’Hospital Lluís Alcanyís de Xàtiva així com pels centres docents d’atenció primària amb què compta el Departament a les poblacions de Castelló, Enguera, La Pobla Llarga, L’Olleria, Ontinyent i Xàtiva.

WhatsApp Portal de Xàtiva