Clínica dental Pablo Fos

PoolWork Xàtiva

Sembla un tòpic des de fa 20 anys que per aquestes dates el club de bàsquet Genovés anuncie un nou guanyador del torneig cadet masculí. Totes les edicions marquen un nivell que sembla difícil superar en campionats posteriors, però la realitat és una altra. Els equips participants en aquest 2024 així ho demostren, ja que tant l’UCAM Múrcia, com el València Bàsquet, el Joventut de Badalona i el propi C.B. Genovés ens han ofert un meravellós espectacle de bàsquet cadet ,durant el darrer cap de setmana al Pavelló Paco Cabanes.

Aquest any, l’assistència de públic durant els tres dies ha estat molt més nombrosa que en edicions anteriors, amb un Pavelló d’Esports ple de gom a gom i que confirmava el que s’esperava després de l’interès que havia despertat el cartell d’equips d’aquesta vintena edició, però també per les ganes dels aficionats de viure campionats com aquest. Açò demostra l’alt nivell de joc, espectacularitat i prestigi que ha aconseguit el Torneig Cadet Masculí del Genovés.

Cal destacar el bon paper realitzat pel C.B. Genovés Júnior que ha estat un molt digne competidor, malgrat les diferències existents, encara que ha estat una de les edicions en les que l’equip local més puntuació ha aconseguit. “Gràcies xavals per l’esforç i la dedicació i sobretot per ser un grup de gent en el que reialment val la pena estar”, foren les paraules del seu entrenador Jordi Soler en finalitzar el Torneig. Un entrenador debutant en aquesta tasca de dirigir, però que pot presumir d’haver jugat varis tornejos alevins i varis cadet com a jugador.

La disputa de la final ,entre el Joventut i el València BC, va ser una autèntica lliçó de bàsquet en categories de formació. Després del partit del divendres en que Joventut ja va guanyar per una diferència de 20 punts, en la final el resultat va tornar a caure de la mà de l‘equip català, ara per una diferència menor. Victòria per a l’equip de Badalona que va anar sempre a remolc en el marcador i que no va ser fins ben entrar el quart període quan va aconseguir posar-se per davant. Un resultat de 79 a 92 per als verd i negres que tornen a emportar-se el triomf després de que la temporada passada ho fer-ha l’equip de la capital del Túria. El resultat de la final és un reflexe del que ha estat el torneig. Igualtat en tots els partits en tres equips que presenten unes de les millors generacions en categoria cadet de l’estat. Un torneig que cada vegada va agafant més solidesa i importància a nivell estatal..

És tot un luxe veure jugar a xavals de 15 i 16 anys amb eixes qualitats i nivell de joc. De segur que prompte els veurem competint, a molts d’ells, en equips ACB i d’Europa , com tantes altres promeses que han passat pel Torneig i hui ja són realitats als Clubs capdavanters d’ACB.

La classificació final fou la següent:
1r- Joventut Badalona
2n- València BC
3r- UCAM Múrcia
4t-C.B.Genovés Júnior

El trofeu al jugador més valuós del Torneig fou per al jugador del Joventut de Badalona, ELYJAH REBETEZ, jove de gran talent i amb un es grans condicions tècniques i físiques.

El propi club ha manifestat només acabar la final que “des del Club Bàsquet Genovés volem donar les gràcies als equips participants i als seus Tècnics, així com també als membres col·laboradors, que sense ells NO seria possible la realització del Torneig: Ajuntament del Genovés, Patrocinadors i Sponsors ,als àrbitres i jutges de taula, al càmera del Club, als reporters gràfics, als conductors dels vehicles, als pares i mares, i com no, a la gent que de forma desinteressada i amagada fa possible un cap de setmana d’autèntic vertigen”.

WhatsApp Portal de Xàtiva