2ª edició de la Mostra Popular Canina «El millor amic»

447

EOI Xàtiva

Clínica dental Pablo Fos

PoolWork Xàtiva

El proper dia 18 d’agost, a les 11:30 hores es realitzara la 2ª edició de la Mostra Popular Canina «El millor amic» a l’espai reservat a l’Albereda de Xàtiva durant la Fira d’Agost de 2016. Una segona edició amb novetats, on se segueix aprenent més sobre les nostres mascotes, ajudant a les diferents associacions animalistes de la ciutat i es repartiran premis per als participants.

La 2ª Mostra popular canina “El millor amic” és un activitat canina organitzada pel Club Can Xàtiva i Canes de Xàtiva, amb la participació de la Societat Protectora d’Animals de Xàtiva (SPAX) i una huella en el corazón i la col·laboració de l’Associació d’Empresaris de Xàtiva (ADEXA) i la regidoria de Medi Ambient.

Aquesta segona edició referma la intenció de ser un acte permanent a la Fira de Xàtiva i així donar visibilitat al mon animal de la nostra ciutat. D’aquesta manera, a l’igual que en la seua primera edició, es podran donar una sèrie de pautes, consells, recomanacions als propietaris d’animals, per tal de millorar la vida de les seues mascotes, i també de civisme, per tal de poder conviure amb aquelles persones que no tenen animals al seu càrrec i poder millorar com a ciutat.

Aquest any, Canes de Xàtiva, realitzarà una xicoteta classe d’obediència bàsica per a que els assistents puguen veure com es pot educar un gos sense fer falta la violència, així com una sèrie de pautes o consells bàsics del que necessiten les nostres cans.

També es repetira amb la mostra popular de gossos, on qualsevol persona que vullga pot inscriure’s amb el seu gos o gossos. Per a poder participar es deurà inscriure abans de començar la mostra aportant 2€ a benefici de la Societat Protectora d’Animals de Xàtiva, al mateix lloc de l’activitat. Tota aquella persona que vullga participar ha de tindre el gos en regla i serà necessari dur la cartilla del gos. Es vol donar una gran importància a aquesta mostra popular canina, ja que tot el que es recapte anirà en benefici de la Societat Protectora d’Animals de Xàtiva (SPAX).

Per altra banda, a tots els participants, se’ls farà entrega d’uns detallets que realitzen al col·lectiu “Una huella en el corazón”. Cal remarcar que, estos detalls, d’entre altres objectes, els venen al llarg de l’any en benefici dels animals que arrepleguen al carrer, be perquè s’hajen perdut, o be perquè hajen sigut abandonats. Els detallets que es repartiran a l’acte de la fira seran totalment gratuïts, ja que l’Ajuntament de Xàtiva ho subvenciona, i d’esta manera ajuda econòmicament amb “Una huella en el corazón”, o el que és el mateix, amb els animalets sense llar.

Al finalitzar la desfilada de gossos es realitzarà el sorteig, entre els participants a la mateixa, d’un curs complet, i totalment gratuït, d’ensinistrament caní a l’escola canina de Canes de Xàtiva.

En resum, el proper 18 d’agost, a les 11:30 hores, a l’Albereda, dins dels actes de la Fira d’Agost de 2016, es celebrarà la  Mostra Popular Canina “El millor amic”, on es podrà gaudir d’una clase d’ensinistrament caní, a càrrec de Cannes de Xàtiva, una mostra popular de gossos en benefici de la SPAX, es donaran unes pautes sobre les necessitats dels gossos i obligacions dels propietaris, es repartiran uns regals als participants, en benefici de Una huella en el corazón i es sortejarà un curs d’ensinistrament caní a l’escola caninaCanes de Xàtiva.

WhatsApp Portal de Xàtiva