11 noves persones s’incorporen a l’Ajuntament durant el proper any

El programa està destinat a majors de 30 anys i suposa una inversió de 232.283 euros, dels quals el 75% estan subvencionats per la GVA

673

Clínica dental Pablo Fos

PoolWork Xàtiva

L’Ajuntament de Xàtiva ha rebut hui a les persones contractades mitjançant el programa Explus 2023, organitzat des de la Direcció General de Labora de la Generalitat Valenciana, i amb el qual s’invertiran 232.283 euros, dels quals 174.344 seran subvencionats per l’administració autonòmica i la resta serà aportat pel romanent del consistori.

Les persones beneficiàries d’aquest programa són persones de 30 o més anys d’edat, desocupades i inscrites com a demandants d’ocupació als espais LABORA de la Generalitat Valenciana, les quals podran treballar durant un període de 12 mesos.

En total s’han contractat a 11 persones que realitzaran les seues tasques a jornada completa. Entre els perfils seleccionats es troben quatre conserges (dos amb jornada ordinària i dos amb jornada partida) i set peons: un de jardineria, dos d’obra, un sepulturer, un agrícola i dos de clavegueram.

WhatsApp Portal de Xàtiva