EOI Xàtiva

Clínica dental Pablo Fos

PoolWork Xàtiva

Els participants realitzaran tasques de prevenció d’incendis a la Costa del Castell

L’Institut Valencià de la Joventut (IVAJ), amb la col·laboració de l’Ajuntament de Xàtiva, ha organitzat un Camp de Voluntariat Ambiental. Un total de 10 voluntaris procedents de tot l’estat espanyol participaran en aquest camp que comença el dia 16 juliol i té una durada de 15 dies, finalitzant el 30 de juliol.

L’objectiu general del camp és la intervenció per a reduir el risc d’incendis forestals en la zona, duent a terme actuacions de prevenció i disminució de risc, amb la característica afegida de que aquestes intervencions són mediambientalment sostenibles. Amb tal finalitat, es formaran grups de treball que rotaran entre les diferents tasques, sota la supervisió de tècnics de la Regidoria de Medi Ambient de l’Ajuntament de Xàtiva.

Els participants s’allotjaran en el col·legi Jacinto Castañeda i, a més de fer la tasca de voluntariat ambiental, realitzaran activitats d’oci i temps lliure per conéixer la ciutat, tot allò dinamitzat per monitors de temps lliure que els acompanyaran durant la seua estada a Xàtiva.

WhatsApp Portal de Xàtiva