Ximo Puig, va participar ahir a Xàtiva en el míting central de la comarca de La Costera,

Ximo Puig:»no permetré que es continue tacant la imatge de la comunitat i dels deus ciutadans»

El candidat a la presidència de la Generalitat ha participat al míting central de la comarca de La Costera on ha insistit que “amb Roger Cerdà com a nou alcalde tornarà la dignitat i l’honradesa a una ciutat que ha quedat tacada per l’actuació de Rus i la corrupció del PP”

El candidat a la presidència de la Generalitat, Ximo Puig, va participar ahir a Xàtiva en el míting central de la comarca de La Costera, on ha defensat la “honradesa, honestedat i treball dels valencians enfront de la indignitat dels que ens han governat durant els últims anys” i ha insistit que no va a permetre “que es taque la imatge de la Comunitat i dels seus ciutadans per la nefasta gestió dels seus últims governants”. Per la seva banda, Roger Cerdà va demanar el suport dels ciutadans per “passar pàgina i poder escriure junts la millor pàgina de la història d’aquesta ciutat”. El candidat a l’alcaldia es va comprometre a basar la seva actuació en els principis de transparència, treball, participació i honradesa. El socialista ha incidit que “el 24 de maig, el que es pregunta és si aquesta ciutat continua el seu procés de decadència o si, per contra, anem a obrir un nou temps en què junts farem possible una ciutat pròspera i amb futur”.

Cerdà exprés seu convenciment que “Xàtiva és una ciutat amb futur. Som un poble que sabem el que volem, perquè tenim un capital humà excepcional, perquè tenim potencial, perquè hem estat una ciutat referent en el conjunt del territori i perquè ho anem a tornar a ser”. El candidat a l’alcaldia va assegurar que el seu equip de govern treballarà “colze amb colze amb la ciutadania per recuperar el prestigi de la ciutat i l’orgull de ser de Xàtiva”.

D’altra banda, Ximo Puig va lamentar durant la seua intervenció que des del PP sempre s’haja actuat “tard i malament contra la corrupció” i ha denunciat l’escàs interés del president Fabra per tallar la corrupció. Per això, ha instat els assistents a “resetejar la Comunitat i per a això és fonamental que el PP passe a l’oposició”. Puig es va mostrar convençut que amb Roger Cerdà com a nou alcalde de Xàtiva “el futur i l’honradesa tornarà a un poble que una vegada més Rus i el PP han tacat amb la corrupció i la indignitat. En contra del que Rus s’ha pensat, aquesta ciutat no és del seu alcalde, sinó dels seus veïns i per això els socialistes tornarem Xàtiva als ciutadans, amb honradesa, amb transparència i garantint-prosperitat i un futur”, va concloure Puig abans d’assegurar que “Xàtiva no ha perdut mai la seva dignitat, sinó que han estat els seus governants”.

En l’acte, en el qual es va presentar als candidats de tots els municipis de les comarques de la Costera i la Canal de Navarrés, també va intervenir el secretari general de la comarca, Xavier Simón, qui ha rebutjat “de manera contundent i clara que aquesta comarca es convertisca en un abocador” i va demanar el tancament de l’abocador de Llanera.

«Si Xàtiva va resistir a Felip V, també podrem amb el sistema de finançament”
A més, durant la seua intervenció a Xàtiva el líder dels socialistes valencians va reiterar el seu ferm compromís amb els valencians “davant de qui consideren aquestes eleccions una simple via secundària per agafar velocitat de cara a l’autopista que són les generals” i, ha apuntat que “sempre interposarà la defensa dels interessos de la Comunitat als del meu propi partit. No exigim res més que el que ens correspon perquè els valencians no som de segona i mereixem gaudir dels mateixos drets i serveis bàsics que la resta de ciutadans”, va concloure Ximo Puig en referència al seu compromís amb la millora del finançament i la seua obstinació per “escenificar i visualitzar el problema valencià a Madrid, on cal que es produïsca un canvi en el model de finançament i la millora de les inversions a la Comunitat. Si Xàtiva va resistir a Felip V, també nosaltres li plantarem cara als governs de Madrid, governe qui governe, per reformar el sistema de finançament”, va sentenciar el candidat socialista.