Xàtiva presenta el Calendari Solidari a benefici de Gent de la Consolació

La Casa de la Cultura inaugura divendres l’exposició de les obres que composen el Calendari

Aquest divendres s’inaugura una exposició col·lectiva d’artistes setabenses amb les obres que composen el Calendari Solidari a benefici de Gent de la Consolació. La inauguració tindrà lloc a la Sala d’Exposicions de la primera planta de la Casa de la Cultura de Xàtiva a les 20 hores.

Es tracta d’un calendari que es publica per segon any consecutiu per iniciativa d’un grup d’artistes setabenses i la Imprenta Grau de Xàtiva, i que es fa per ajudar a l’Associació Gent de la Consolació, que cada dia ajuda a multitud de famílies necessitades. Els dotze artistes de Xàtiva que han participat desinteressadament són: Alfredo Mompó Roca, Pepe Barberá Reguillo, Alejandro Iborra, Miguel Camero, Miguel Soro, Toni Ferrer Segarra, Vicente Martínez Segrelles, Antonio Sáez, Roberto Martínez “Leña”, José Blesa, Ricard Vila i Rafael Gómez Aranda.

A més hi ha un grup d’empresaris i firmes comercials que també han donat el seu suport a aquesta iniciativa. El calendari es presentarà en el mateix acte i es pot adquirir amb un donatiu de 3 euros. L’Associació Gent de la Consolació agraeix aquesta iniciativa i el suport a la seva tasca en pro de l’eradicació de les injustícies socials.