Xàtiva organitza activitats educatives familiars

El 6 de juny tindrà lloc el taller “Escola de pares i mares»

La Regidoria d’Educació de l’Ajuntament de Xàtiva, encapçalada per la regidora Maria José Pla, ha organitzat una sèrie d’activitats educatives, encaminades a reflexionar al voltant del paper que desenvolupen les persones de l’entorn familiar. S’han plantejat dos tallers d’encontre que tracten del temps d’interacció familiar fora de l’horari de classe.

Amb aquesta iniciativa es preten donar informació i estretègies als pares i iaios, respecte del seu tracte amb els xiquets i comprovar si aquest tipus d’activitats tenen una resposta positiva a l’entorn més pròxim.

El taller “Escola de pares i mares”, es celebrarà el proper dia 6 de juny, a les 20 hores a la Casa de la Cultura i les places no estan limitades. Aquest encontre ofereix la possibilitat de donar suport i orientació als pares, respecte d’aquelles temàtiques que més els poden preocupar. Estarà portat per la psicòloga Leticia Llopis.

D’altra banda, ahir dimarts va tindre lloc el taller “La màgia de ser iaios”, dirigit per Carmen Mª Pallás Ortega. Es van proposar activitats enriquidores que poden utilizar en el procés d’interacció entre els iaios i els néts.

Si la resposta obtinguda arriba a les expectatives fixades, la Regidoria es podria plantejar la realització de nous tallers, dirigits a respondre a les necessitats que es detecten a l’entorn educatiu.