Xàtiva fa un homenatge als mestres jubilats

El 27 de novembre és el Dia del Mestre, en honor a Sant Josep de Calassanç. És per això que tots els anys Xàtiva es suma a este dia amb un homenatge a tots els mestres i professors que s’han jubilat el curs passat.

A les 13 hores d’ahir dilluns 28 de novembre de 2011, gran part de la corporació municipal es va reunir al Saló de Plens de l’Ajuntament de Xàtiva, per fer entrega de la medalla de l’escut de la ciutat i d’un diploma commemoratiu.

La Regidora d’Educació, MªJosé Pla, i l’alcalde de Xàtiva, Alfonso Rus, coincidiren dient que era un homenatge pel seu treball immillorable. “Amb aquest reconeixement volem dir que la ciutat està orgullosa del vostre treball i la vostra llavor com a docents”, afirmava Rus.

Juan Aguilar, de NªSeñora de la Seo; Concha Vlazquez, Alfred Mollà, Pilar Rodrigez del I.E.S. Lluís Simarro; Rafael Sancarlos i Carmen Monparler del I.E.S. Josep de Ribera; MªTeresa Roca del Martinez Bellver; MªConsuelo Boluda del Taquígraf Martí; Salvador Iniesta del Attilio Burschetti i Vicent Sala del Cefire, foren els mestres que reberen l’homenatge.

Amics, companys i familiars acompanyaren a aquests docents que comencen ara a gaudir d’una nova etapa a la vida.