Xativa acull demà el tradicional homenatje als Maulets

picture-3Amb motiu de la celebració del 25 d’Abril, la comissió organitzadora complix amb la seva habitual trobada en la plaça de San Francesc, al costat del monument als maulets. Aquest any, coincidint amb el mateix dia, diumenge 25 d’abril, la comissió homenatja als maulets que van ser derrotats en la batalla d’Almansa.

Com a novetat, tenir en compte la presència de Feliu Ventura, cantautor xativí, que ens traslladarà, a mode de manifest, l’impuls i reconeixement dels maulets en defensa dels drets dels valencians. A més, aquest any no contarem amb la presència de la colla de Pep Gimeno Botifarra, atès que es troba en el País Vasc de gira artística. Però ens va traslladar personalment, la seva implicació en aquest reconeixement als maulets i la voluntat de formar part de la comissió 25 d’Abril. També, perpetuar les noves associacions cíviques que formen part de la comissió organitzadora.

Aquest any no solament contem amb els partits polítics d’esquerra, sinó amb altres organitzacions i associacions cíviques de la ciutat: La colla de Pep Gimeno “Botifarra”, Associació d’Amics de la Costera, Xateva, STEPV Intersindical Valenciana, Associació de veïns de Bixquert i com va sent habitual els partits polítics: BLOC, EUPV i PSPV-PSOE. Per útlim recordar que any rere any s’ha començat la dansà en la font del lleó i aquest any iniciarà en la plaça la bassa a les 11,30hrs, passant pel carrer Sant Francesc i arribant a la plaça on es troba situat el monument als Maulets.