7 comentarios sobre “Xàtiva: 16 de maig es celebra el FestJove 2009”

 1. NO S’OBLIDEU QUE LA FESTJOVE HA SIGUT IMPULSADA PER EL CONSELL DE LA JOVENTUT, I LA REGIDORIA HA COL.LABORAT, PERO NO ES UNA ACTIVITAT PROPIA DE L’AJUNTAMENT DE XATIVA.

 2. No s’oblideu que la Festjove 2009 ha estat impulsada per la gent del Consell de la Joventut de Xativa, amb la co.laboracio de la Regidoria de Joventut, pero no es una activitat propia de l’Ajuntament.

 3. EFECTIVAMENTE QUE ES UNA ACTIVIDAD ORGANIZADA POR EL CONSELL DE LA JOVENTUT, PORQUE SI LA HUBIERA ORGANIZADO EL AYUNTAMIENTO NO HUBIERA PERMITIDO QUE ESOS RAPEROS MALEDUCADOS ACTUARAN CON SUS «CANCIONES BLASFEMAS» DELANTE DE TODOS LOS NIÑOS Y NIÑAS QUE PARTICIPABAN DE LAS ACTIVIDADES DE LA FESTJOVE.

 4. Ja i tampoc s’hauria permes que alguns partits politics demanaren el vot o que altres feren oposicio en un lloc i activitat unicament pensada per a «oferir» als joves unes asociacions que «voluntariament» desenvolupen activitats per a joves en molts ambits al marge politic. Mira, son coses que pasen!!!
  Abans de desprestigiar al Consell podries haber-te assabentat com he fet jo,de que lo que va ocorrer estava fora de programa i de contracte i que s’han pres les mesures oportunes. Que passa que la resta de les activitat tambe van ser «blasfemes»??? Igual si ho organitzares tu habera sigut pitjor, ningu es perfecte, i ningu organitza events que ixen be al 100% (ni tan sols l’Ajuntament de Xativa)
  Si s’ha incidit en que l’organitzacio ha sigut per part del Consell de la Joventut es perque es necessari que en Xativa s’assabenteu tots de que existeix un organ independent, amb la col.laboracio de l’Ajuntament sense cap dubte i a mes a mes amb bones relacions,que es preocupa pels joves de Xativa voluntariament, que intenta aglutinar, coordinar i ajudar a totes aquellles asociacions que tenen valors que oferir als nostres joves, oci al marge de les discoteques, les drogues i el alcohol i que aquesta organitzacio fa un treball enorme al marge dels treball i/o estudis que tenen cadascu dels seus membres sense cobrar ni un euro. Crec que son suficients raons com per haber fet aquesta incidencia, aquesta gent mereix al menys un reconeixement public.

 5. A vore, si l’haguera organitzat l'»excel·lentisim» ajuntament de Xàtiva, no haveren cantat els raperos perquè en Xàtiva, el que passa és que no es pot dir res. El que es va demostrar aquest dissabte a la FestJove, és que NO hi ha llibertat d’expressió. O algú pensa el contrari?

 6. Pienso que los ni los del PP tenian que haber repartido las camisetas de la discordia ni los otros pisarlas ni llevar pegatinas con el mensaje de Yo también soy gilippollas. Todo esto estaba fuera de lugar. Esto es una de las muchas maneras de hacer el ridículo, sobre todo las que nos representan o las otras que nos quieren representar. Menudo ejemplo estais dando. Pareceis una pandilla de adolescentes con rabietas. La mayoría de los participantes eran niños menores de edad y el lenguaje obsceno de los artistas hiphoperos dio lugar a un malestar general ya que los allí presentes veian como las cosas se sacaban de lugar. Pero bueno de los errores se aprende y se madura por lo que se espera que tomen nota para mejorar este tipo de eventos que, mezclándolos con política ya se ha visto lo que pasa. Al final en vez de hablar del festival se está hablando de política que es lo que los políticos quieren.

 7. Hi, Congratulations to the site owner for this marvelous work you’ve done. It has lots of useful and interesting data.

Los comentarios están cerrados.