VI Torneig Nacional Cadet de Bàsquet de Genovés.

genoves-portada

L´escola de Bàsquet de Genovés amb la col·laboració de l´Ajuntament de Genovés va organitzar el VI Torneig Nacional Cadet de Bàsquet

que es va cel·lebrar els dies 6, 7 i 8 de març amb la participació del Pamesa València, DKV Joventut, Real Madrid i C.B. Genovés.

Els partits es disputaren al Pavelló Municipal de Genovés i com diu el Regidor d´Esports Blai Albarracín “Aquests tres dies tots van podrer difrutar d´un bàsquet de gran nivell, ja que tenien ací a Genovés als millors equips que hui en dia hi han a Espanya en aquesta categoria”.

Com continua diguent el regidor d´esports Blai Albarracín “Aquest campionat al igual que el de minibàsquet en categoria aleví, sempre s´ha caracteritzat pel gran nivell esportiu, però sobretot per la magnífica organització que el Club, Escola de bàsquet, amb l´ajuda de l´Ajuntament hem pogut oferir als que ens visiten”.

La presentació d´aquest campionat es va cel·lebrar el divendres 6 de març a les 21h al saló de plens de l´Ajuntament de Genovés i amb la presencia dels clubs participants, dels membres del C.B. Genovés, del regidor d´esports, Blai Albarracín.

Audio Parlamento: Blai Albarracín (Concejal de deportes del Ayuntamiento de Genovés) y David Soler (Entrenador C.B. Genovés)

[audio:http://portaldexativa.com/files/genoves-parlamento-basket-marzo-09.mp3]

Audio: Reconocimiento deportivo.

[audio:http://portaldexativa.com/files/genoves-basket-premios-marzo-09.mp3]

Audio: Entrenadores: David Soler (C.B. Genovés), Marc (DKV Joventut) y Ricardo Hernandez (Real Madrid)

[audio:http://portaldexativa.com/files/genoves-entrenadores-marzo-09.mp3]

Audio: Blai Albarracín (Concejal de deportes del Ayuntamiento de Genovés)

[audio:http://portaldexativa.com/files/genoves-blai-marzo-09.mp3]

genoves-02


genoves-04