Vallés habilitarà un aparcament i millorarà la zona de la piscina municipal

José Javier Sisternes, alcalde: «El bou pla atorga llibertat als ajuntaments per a poder triar les inversions, ja que som nosaltres els que més coneixem les necessitats de cada poble»

El president de la Diputació de València, Jorge Rodríguez, s’ha reunit amb l’alcalde de Vallés, José Javier Sisternes, en una trobada en la qual l’edil li ha traslladat les inversions més urgents i necessàries del municipi.

Durant la reunió, Rodríguez i Sisternes han estudiat els reptes immediats per al poble de la Costera.

Pel que fa al Pla d’Inversions Sostenibles que la nova Diputació ha posat en marxa, Sisternes ha destacat la «garantia del projecte» i ha afegit que «el pla atorga llibertat als ajuntaments, ja que som nosaltres els que més coneixem les necessitats més urgents de cada poble».

L’alcalde ha anunciat que Vallés destinarà els 50.000 euros de l’ajuda de la Diputació a «adequar el vial d’accés a la piscina municipal, habilitar un aparcament i millorar el berenador de la zona«.
Igualment, Sisternes ha sol·licitat la col·laboració de la Diputació per a «temes de manteniment i despeses ordinàries«.
«Els ajuntaments -ha dit l’alcalde- hem d’agafar els problemes d’arrel i solucionar-los, sobretot als municipis més menuts, en els quals costa molt mantindre aquestes despeses«.