Un total de 38 associacions conformen el Consell Municipal de Cultura d’Ontinyent

L’acte culmina un procés encetat amb l’arribada del nou govern del municipi per tal de potenciar la cultura local

Representants de fins a 38 associacions i entitats ciutadanes integrades al nou Consell Municipal de Cultura d’Ontinyent participaran aquest divendres 20 d’abril a l’acte públic de presentació d’aquest nou òrgan, que tindrà lloc al Teatre Echegaray. “És la culminació d’un procés totalment transparent que suposarà un abans i un després a nivell de participació i de gestió de la cultura a Ontinyent”, destaca el regidor de Cultura, José Antonio Calabuig Oviedo.

L’edil ha tingut paraules d’agraïment per a la ciutadania “per l’altíssim grau d’implicació amb aquest projecte, com demostra que la pràctica totalitat d’entitats culturals del poble participen al mateix”, assenyala. Cal recordar que als últims mesos han estat nombroses les reunions del regidor amb els representants del món associatiu local, per tal d’elaborar no sols els estatuts del nou Consell, sinó també la proposta de preus d’utilització de les instal·lacions culturals, i posar en marxa el nou Butlletí d’Informació Cultural, entre altres qüestions.

L’acte de presentació del Consell Municipal de Cultura d’aquest divendres començarà a les 20:00 hores al Teatre Echegaray, i servirà per donar a conèixer el llistat complet de les entitats que formen part del Consell i l’organigrama de les distintes comissions que el conformen. L’acte comptarà amb les intervencions del regidor de Cultura i de l’alcalde de la ciutat i president del nou Consell, Jorge Rodríguez, i s’aprofitarà per lliurar els premis del concurs del logotip del Consell de Cultura organitzat per l’Ajuntament. Com a fil conductor de l’acte es comptarà amb l’actuació de diversos artistes locals.

A més de les associacions i entitats que integren el Consell Municipal de Cultura, s’ha convidat a la totalitat de regidors de la corporació, completant-se l’aforament amb públic en general que podrà assistir lliurement.