Un equip lituà participarà al X Torneig Cadet del Genovés

Sabonis Basketball Center ’97, València Bàsquet, FIATC Joventut Badalona, i el C.B. Genovés Júnior estaran a la competició

La desena edició del Torneig Nacional Cadet de Bàsquet del Genovés és ja una realitat i es converteix en tot un clàssic per aquestes dates. Després de l’èxit de la temporada passada i de la participació de l’equip txec de l’Ostrava, el llistó es presenta molt alt. A més, enguany el C.B. Genovés celebra el seu 20 aniversari. «No es fàcil organitzar aquestos esdeveniments en poblacions i clubs com El Genovés», destaquen des del club. Malgrat tot, any rere any, el Torneig Cadet que organitza el C.B. Genovés està convertint-se en un referent a nivell de l’Estat Espanyol i serveix, si cap, com a “pulsòmetre” per als equips participants i comprovar el seu nivell de preparació actual i lluitar per buscar una plaça per al campionat d’Espanya.

Cal destacar el llistat d’equips que han participat, fins ara, en les 9 anteriors edicions del torneig: València B.C., Club Joventut de Badalona, Caprabo Lleida, Real Madrid, Unicaja de Málaga, F.C.Barcelona i l’ Ostrava de la República Txeca. Aquest any, participarà l’equip lituà del mític jugador lituà Arbidas Sabonis, el Sabonis Basketball Center ’97, «la qual cosa ens enorgulleix i li dóna valor, prestigi, serietat i fermesa al nostre Torneig Cadet, convertint-lo en Internacional per segona vegada», destaquen des del club.

«Els equips abans anomenats comptaven en les seues plantilles amb jugadors que han passat pel nostre Torneig i , a dia d’avuí, estan jugant, i a un bon nivell ,en ACB i a la Selecció Espanyola», manifesten.

El cartell del Xé Torneig de Bàsquet Cadet 2013 que tindrà lloc el 22, 23 i 24 de febrer al pavelló municipal de Genovés, està composat pels següents equips:
-SABONIS BASKETBALL CENTER ’97 DE LITUANIA
-VALÈNCIA BÀSQUET
-FIATC JOVENTUT DE BADALONA
-C.B. GENOVÉS JÚNIOR

Deu edicions d’un torneig que, una vegada més, pretén oferir el millor Bàsquet de Formació a tots els aficionats a aquest esport del Genovés, de les comarques veïnes i a tots aquells vinguts de tot arreu que vulguen gaudir d’un bàsquet de gran nivell.