Tres jugadors del CB Genovés juguen amb el Power Electrònics València el torneig d’Alginet

Xavi, Alberto y Esther

Xavi Soler, Esther Tormo i Alberto Villanueva disputaren el Torneig d’Alginet el passat cap de setmana

Els dies 4 i 5 de desembre, i com ja va siguent tradicional en els darrers 10 anys, la localitat d’Alginet va organitzar el X Torneig Nacional de Minibàsquet, que aquest any comptava amb la participació d’equips tots d’àmbit autonòmic. Lucentum Alacant, C.B. Alginet, Gandia Bàsquet, Jóvens Almàssera, E.M. Llíria, L’Horta Godella, Amics del Bàsquet Castelló i Power Electrònics València conformaven el cartell d’un torneig que ja compta amb 10 edicions.

En aquesta edició el C.B. Genovés ha estat representat per dos jugadors i una jugadora de l’equip aleví, que reforçaren el planter dels de la capital del Túria. Tots tres, Alberto, Esther i Xavi disputaren tots els partits sense ser descartats en cap d’ells. A més, tingueren un protagonisme destacat tant en els partits classificatoris del dissabte i en les eliminatòries del diumenge on foren importants per a que l’equip del València B.C. es classificara per a la final a la qual també va arribar l’equip d’Amics del Bàsquet de Castelló.

La Final que ja es va disputar el diumenge per la vesprada va estar molt igualada fet que demostra el marcador final de 62-60 en favor dels de Castelló. No obstant, va ser un partit en que ningú de tots dos equips agafà una diferència de mes de 6 punts i que es va decantar en els darrers segons.

Experìencia important per a aquestos tres jugadors, que no és la primera vegada que juguen amb l’equip del València B.C., i que gràcies al seu treball i al dels seus companys d’equip del C.B. Genovés, han pogut disputar un torneig davant els millors equips de la comunitat.