Suñer (BLOC) considera vergonyós que Apache tanque després de sis anys sense llicència d’obertura

Suñer: “L’ajuntament ha consentit durant anys una situació irregular sense preocupar-se pels problemes del veïnat amb aquesta discoteca”

Cristina Suñer, portaveu del BLOC a l’ajuntament de Xàtiva creu que l’ajuntament ha sigut excessivament permissiu amb la discoteca ‘Apache’, que ha estat funcionant durant sis anys sense llicència d’obertura. Suñer considera que “no s’han garantit els drets del veïnat, que ha estat reclamant durant anys els problemes que tenien tots els dissabtes per la nit, fins la matinada, degut al trànsit i els sorolls provocat per la discoteca, tant els de les persones que hi anaven com de la música. Després de moltes demandes, el veïnat va aconseguir que se li demanara a la discoteca que complira els requisits respecte a sonoritat, donant-li un termini que no s’ha arribat a acomplir, doncs la discoteca ha tancat sense adaptar-se a la legislació.”
El BLOC ha preguntat diverses vegades, i en els dos últims plenaris per la situació legal de la discoteca i si s’havia previst el seu tancament, sense obtindre resposta. Al respecte Suñer creu que “no sabem quina és la raó per la qual s’ha consentit a un negoci privat que causara tants perjudicis al veïnat, així com que ocupara sol públic amb l’aparcament i tot això sense tindre llicència d’obertura, per la qual cosa l’ajuntament no ha rebut ni un euro d’aquesta activitat. Nosaltres creiem que si el PP vol que Xàtiva siga un pol d’atracció per a l’oci nocturn, ho ha de fer sense perjudicar la ciutadania, amb locals que complisquen la normativa i que reporten un benefici a la ciutat, requisits que difícilment pot complir una discoteca com aquesta. També des del BLOC hem denunciat diverses vegades la manca d’alternatives d’oci per a la gent jove, que fa que es veja abocada a acudir a macrodiscoteques com aquestes que només creen que problemes.”

2 comentarios sobre “Suñer (BLOC) considera vergonyós que Apache tanque després de sis anys sense llicència d’obertura”

  1. Vergonzoso!!!!!!!!apache no ha dado problemas al vecindario..si quereis los jovenes nos ponemos a hacer ganchillo lo sabados por la noche y bueno no me kiero calentar…ale ay os quedais con vuestra xativa aburrida

  2. Per la mor de deu en la epoca que estem no me crek que apache no tinguera licensia de opertura.Que pasa en els puestos de treball que dona la saga vidal aixo no es veu? o es que vosaltres doneu mes puesto de treball? va per la mor de deu. Que es que si uno no chupla del pot el atre ya es mal no? Ambega Cooxina visca apache i juan vidal

Los comentarios están cerrados.