Setmana Cultural a l’institut Josep de Ribera

Dimecres hi haurà una cursa a benefici d’Aspromivise

L’institut de secundària Josep de Ribera de Xàtiva celebra la seua Setmana Cultural amb diferents activitats. Hi haurà conferències organitzades pel departament d’Economia. D’aquesta forma, hui dilluns a les 12.30 al saló d’actes s’impartirà “La crisi, els joves i l’educació” a càrrec de Vicent Soler, catedràtic d’Economia aplicada i Degà de la Facultat d’Economia de la Universitat de València. Hui també hi haurà una xerrada d’antics alumnes per als estudiants de segon de batxillerat.

Demà dimarts a la mateixa hora, Vicent Monfort Mir, doctor en Economia, serà l’encarregat de donar la conferència “El turisme, motor de la recuperació econòmica”. També es preveu un passeig al Castell per als alumnes de segon d’ESO.

A més, es podran contemplar diverses exposicions, entre les que cal destacar la dedicada a l’escriptor Vicent Andrés Estellés. Així mateix, els alumnes gaudiran amb competicions esportives, tallers de tecnologia, pintura, i altres.

S’ha de remarcar que tot l’alumnat participarà aquest dimecres a una cursa solidària en benefici de l’associació Aspromivise. La cursa s’iniciarà a les 11.15 hores, amb eixida des de l’institut i arribada al camp de la Murta.