Sergio Cambra Beneyto, nou director del Museu Fester d’Ontinyent

sergio-cambra1

Sergio Cambra Beneyto, fester de la comparsa Saudites, és el nou director del Museu Fester de la ciutat d’Ontinyent. Després de la reinaguració de les remodelades instal.lacions d’aquest Museu de la Festa morocristiana ontinyentina, el president de la Societat de Festers i director del Museu, Rafael Ferrero Terol va comunicar a la Junta de Govern que el Sr. Cambra Beneyto se’n faria càrrec de la direcció d’aquestes importants instal.lacions i dels fons museístic del
qual es disposa.

El senyors Cambra és fester de la comparsa de Saudites des de l’any 2003, sent primer Tro l’any 2009 i assumint la presidència d’aquesta comparsa en el 2010. Els darrers mesos, i a petició del Sr. Ferrero Terol, ha desenvolupat la tasca de col.laborador en l’organització i adequació de les instal.lacions museístiques, aportant la seua experiència derivada de la seua formació professional.

El nou director del Museu realitzà els estudis de Disseny Industrial Gràfic a l’Escola d’Art Superior de Disseny d’Alcoi. Són molts els treballs que ha realitzat, ja que ha dissenyat logotips i imatges corporatives per a associacions, col.leccions, comerços i empreses així com maquetacions de cartells, retolacions, llibrets informatius i portades de revistes.

Dins del seu treball per al món de la festa, entre altres, destaca el disseny de l’anagrama de la comparsa de Mossàrabs l’any 1997, així com el disseny gràfic del “Cuento de Navidad” d’aquesta mateixa comparsa; el disseny de la capitania de la comparsa de Saudites l’any 2007, així com el disseny de dues làmines amb els trages fundacionals de les comparses mores i cristianes, làmines que són editades i utilitzades per la comparsa els anys 2008 i 2009 .