Santa Cecília ompli de música els carrers de Bocairent

Les dos bandes de la localitat incorporen set nous membres

L’Associació Unió Musical i la Societat Musical Vila de Bocairent comencen aquest cap de setmana la celebració de la seua patrona. La commemoració de Santa Cecília traurà novament les dos bandes al carrer gràcies a una completa programació amb un protagonisme destacat per a Joan Albert Albero, clavari, i Yolanda Gómez, música de l’any, respectivament.

boc20091121cartell_aumLa festivitat també serà especial per a Sergio Bernat, Mireia Cerdá, Sara Francés, Laura Ferre i Araceli Llinares, per un costat; i Sergi Beneyto i Juan Santonja, per un altre, ja que entraran a formar part de cada una de les formacions. Des de la percussió a la tuba passant pel clarinet, l’oboè o la trompa són els instruments que s’incorporen a ambdues plantilles de músics.

La recollida dels nous membres serà aquest dissabte en el cas de l’Associació Unió Musical i la setmana següent per a la Societat Musical Vila de Bocairent. L’ordre serà a l’inrevés per als sengles concerts extraordinaris que realitzaran al Teatre Avenida. Així, la primera el deixarà per al pròxim dia 28 a les 18.30 h quan la batuta de José Vicente Moltó dirigisca sis peces, tres clàssiques i altres tantes més contemporànies; mentre que la segona l’oferirà el 21 a les 19.30 h baix la direcció de Francisco Belda amb un repertori pensat per recordar dos centenaris: el de la mort de Ruperto Chapí i el del naixement de l’autor de “Paquito el Chocolatero”, Gustavo Pascual.

Santa Cecilia llena de música las calles de Bocairent

Las dos bandas de la localidad incorporan siete nuevos miembros

La Asociación Unión Musical y la Sociedad Musical Vila de Bocairent comienzan este fin de semana la celebración de su patrona. La conmemoración de Santa Cecilia sacará nuevamente las dos bandas a la calle gracias a una completa programación con un protagonismo destacado para Joan Albert Alvero, clavario, y Yolanda Gómez, música del año, respectivamente.

La festividad también será especial para Sergio Bernat, Mireia Cerdá, Sara Francés, Laura Ferre y Araceli Llinares, por un lado; y Sergi Beneyto y Juan Santonja, por otro, ya que entrarán a formar parte de cada una de las formaciones. Desde la percusión a la tuba pasando por el clarinete, el oboe o la trompa son los instrumentos que se incorporan a ambas plantillas de músicos.

La recogida de los nuevos miembros será este sábado en el caso de la Asociación Unión Musical y la semana siguiente para la Sociedad Musical Vila de Bocairent. El orden será al revés para los sendos conciertos extraordinarios que realizarán en el Teatro Avenida. Así, la primera lo dejará para el próximo día 28 a las 18.30 h. cuando la batuta de José Vicente Moltó dirija seis piezas, tres clásicas y otras tantas más contemporáneas; mientras que la segunda lo ofrecerá el 21 a las 19.30 h. bajo la dirección de Francisco Belda con un repertorio pensado para recordar dos centenarios: el de la muerte de Ruperto Chapí y el del nacimiento del autor de “Paquito el Chocolatero”, Gustavo Pascual.