Sandra Chirlaque, jugadora del Club Bàdminton Xàtiva -València, Terra i Mar-, subcampiona d’Espanya en dobles femení

cbxsandra-chirlaque1Sandra Chirlaque, jugadora del Club Bàdminton Xàtiva -València, Terra i Mar-, subcampiona d’Espanya en dobles femení i tercera en l’individual femení
Els Sub-15 del club xativí competiran en el Campionat d’Espanya Sub-15 que es disputarà a Tordesillas (Valladolid)

El passat cap de setmana entre el 7 i 9 de maig es va disputar a Huelva, l’esdeveniment més important del bàdminton nacional, la XIX Edició del Campionat d’Espanya Absolut 2010. Amb un gran èxit organitzatiu i la brillantor del millor bàdminton, es va clausurar el diumenge dia 9 el campionat. Andalusia i Balears s’han convertit esta temporada en les grans triomfadores del campionat a l’obtindre tots els primers llocs, encara que la Comunitat Valenciana, Madrid, i Aragó també es van fer un buit en el podium, sent per tant un total de 5 federacions autonòmiques les que van tindre presència en les finals de l’absolut.
sandra-chirlaqueLa parella Sandra Chirlaque / Beatriz Corrales, de Xàtiva / Paracuellos, es van proclamar Subcampiones d’Espanya en el doble femení, al caure en la final davant de Carolina Marín / Ana Martín, per un ajustat 22/20 i 21/15; per la seua banda Inma Aparicio / Ana Ferrer aconseguien un meritori sisé lloc al caure en quarts de final davant de la companya de club Sandra Chirlaque que com ja hem assenyalat formava parella amb Beatriz Corrales.
En l’individual femení, Sandra Chirlaque va aconseguir la medalla de bronze al quedar classificada com Tercera d’Espanya al caure en semifinals davant de Beatriz Corrales, del CB. Torrejón-Saglas-Paracuellos, en dos sets per 21/13 i 21/15, i que finalment seria la Subcampiona d’Espanya al caure en la final davant de Carolina Marín de l’IES l’Orde de Huelva.
El pròxim cap de setmana, entre el 14 i 16 de maig es disputarà a Tordesillas (Valladolid) el Campionat d’Espanya Sub-15, fins allí es desplaçaran per merits propis tres jóvens jugadors del Club Bàdminton Xàtiva -València, Terra i Mar-, Bárbara Salinas, Anna Feliu i David Cervelló, amb la intenció de donar el tot en la pista i aconseguir una bona classificació.