Sandra Arce y Violeta Sanchis protagonizan la Cridà de les Falleres Majors

1

Sandra Arce i Tomàs y Violeta Sanchis Ballester protagonizaron la popular «Cridà de les Fallers Majors» desde el balcón del ayuntamiento de Xàtiva ayer sábado 6 de febrero.

Las buenas temperaturas y las ‘ganas de fallas‘ permitieron que multitud de gente y familiares se acompañaran a las falleras en las inmediaciones del edificio.

Comisiones, presidentes, falleros y falleras junto con el alcalde Alfonso Rus y la concejal de Feria y Fiestas Rosa Mª Esteban y el citado numeroso público disfrutaron a continuación de un castillo de fuegos artificiales y posteriormente se realizó el Sopar de la Cridà en uno de los salones de la ciudad.

[nggallery id=243]

ambient-faller

5 comentarios sobre “Sandra Arce y Violeta Sanchis protagonizan la Cridà de les Falleres Majors”

 1. desde açi reclamar que en tots els actes apareguen mes faotografies de Violeta Sanchis, fallera major infantil, ya que considerem que es mereix el mateix protagonisme que Sandra Arce fallera major. GRACIES

 2. no puc compendre com les mares pinten a les seues filles com a mones.. a les xiquetes no les fa ninguna falta! y.. a la fallera major més li valdria aprendre de indumentaria de 3 de les seves dames.. quina diferencia.. quants despropósits!

 3. Les xiquetes van magnificament arreglades i ningú sabrà millor que les seues mares com han d’arreglar-les per a l’ocasió. Mones sí, pero de GUAPISSIMES que van.
  La Fallera Major va molt a gust amb el que porta. Que jo sàpia ella no s’ha ficat amb ningú que vista de forma diferent, es mes está oberta a tot ja que eixes dames les ha triat ella. Al que no li agrade que mire cap un altre costat.

 4. des del moment que representa a una ciutat, com en este cas es Xátiva, te la obligació de anar correctament vestida i no contribuir a soterrar la nostra indumentaria tradicional.. sense invents.. no es lógic en cap sentit que no siga la millor vestida de entre totes les falleres a les que representa.. A posarse les piles en lo tradicional i a deixar-se d’invents!!!

 5. Sentinto molt et diré que estàs mol equivocada mery, perque en els estatus de cap junta local fallera es parla de que «la fallera major tindrà que anar vestida correctament a la antiga», et recorde que la nostra fallera major va correctament vestida de dona fallera, i dins dels estatuts no porta RES que no estiga contemplat.
  Als estatus de la junta local, es veu contemplat tot alló que la fallera major porta. Aixi que no entenc aon esta el problema al igual que tampoc entenc ixe afàn de voler imposar una forma de vestir sobre totes les demés, que hi han que tame van wapes sense portar mes de 100 anys en teles! Jo no compartisc la vostra forma de vestir, i si jo respete peque no ens teniu que respetar als demes? ja està be!
  A viure més la nostra festa i a preocupar-se un poc menys de lo que porten o deixen de portar els demés!!

Los comentarios están cerrados.