Roger Cerdà optarà a la reelecció com a secretari general de l’agrupació socialista de Xàtiva

El portaveu municipal vol consolidar el projecte del socialistes a Xàtiva i recuperar el govern de la ciutat en les Eleccions Municipals de 2015

El portaveu dels socialistes a l’Ajuntament de Xàtiva, Roger Cerdà, va manifestar ahir la seua voluntat d’optar a la reelecció com a Secretari General del PSPV-PSOE de Xàtiva. Aquesta elecció tindrà lloc en l’Assemblea general que ha estat convocada per al proper dissabte. Cerdà, que és Secretari General des de desembre de 2004 quan va substituir en el càrrec a l’ex alcalde Miquel Calabuig, opta al seu tercer mandat amb la ferma voluntat de “consolidar el projecte dels socialistes a Xàtiva i recuperar el govern de la ciutat en les properes Eleccions Municipals de 2015”. Segons ha manifestat el socialista “són molts els motius que m’han portat a prendre aquesta decisió, però el principal és que em trobe amb més forces que mai per a liderar un projecte que porte al nostre partit a aconseguir una majoria en les properes eleccions i iniciar la transformació que tant necessita la nostra ciutat”.

Una transformació que, segons Cerdà, ha de ser en profunditat ja que “les reiterades majories absolutes aconseguides per l’actual alcalde li han permès portar a terme una política de balafiament dels diners públics que ens ha dut a un nivell d’endeutament insostenible”. Com a conseqüència d’aquesta política portada a terme per Rus i els seus, Cerdà opina que “el PP, després de 17 anys de govern, ha fet que Xàtiva siga una ciutat sense personalitat ni futur. En la que els veïns no son escoltats per un govern municipal que governa d’esquenes al poble i que no es preocupa el més mínim per solucionar els problemes actuals”. “Però aquest govern municipal té les hores contades. De fet, en les darreres Eleccions Municipals de maig de 2011 el conjunt de les forces d’esquerres sumà més vots que la dreta i només 200 vots ens separaren d’obtenir el regidor número 7 que hagués trencat la seua majoria absoluta”, va comentar.