Resultats del Club Bàdminton Xàtiva en el Circuit Nacional disputat a Tordesillas

Resultats del Campionat Autonòmic Absolut disputat el passat diumenge 20 de març en el Pavelló Municipal de Manises.

En la Prova del Circuit Nacional de Tordesillas, Marco A. Peñalver campió en l’individual masculí Sub-19
Ana Ferrer i Inma Aparicio Campiones Autonòmiques en dobles femení

La Prova del Circuit Nacional de Tordesillas, Marco A. Peñalver campió en l’individual masculí Sub-19

Amb la presència de jugadors dels Clubs d’Alacant, Beneixama i Xàtiva, es va disputar a Tordesillas, (Valladolid), entre el 19 i 20 de març, la Prova del Circuit Nacional classificatòria per al Rànquing Nacional.

• Categoria Sub-19 Marco Antonio Peñalver es va proclamar campió individual, amb el que referma el primer lloc del rànquing de la categoria.

• Categoria Sub-15, en l’individual masculí, David Cervelló perdia en semifinals davant del que es proclamaria campió Enrique Peñalver, amb el que es va classificar quint.
  • En el doble masculí Guillem Clar / David Cervelló perdien a tres sets en octaus de final davant els quals finalment serien subcampions.

Diumenge passat dia 20 de març, amb ambient de gala i la participació dels millors jugadors de la Comunitat es va disputar en el Pavelló Municipal de Manises el Campionat Autonòmic Absolut
El públic assistent va disfrutar d’una bona jornada de Bàdminton, amb encontres molt disputats i d’alt nivell. Els jugadors del Club Bàdminton Xàtiva -València, Terra i Mar- van tindre una destacada participació obtenint les classificacions següents:

• Individual masculí, David Siles va ser semifinalista.
  • Individual femení, Ana Ferrer aconseguia també ser semifinalista.
  • Dobles masculí, Jorge Alcàsser / Antonio Omar es proclamaven subcampions i Josep Pérez / David Siles eren semifinalistes.
  • En dobles femení Ana Ferrer / Inma Aparicio es proclamaven campiones autonòmiques, Sandra Chirlaque / Laura Samaniego, de Xàtiva / Alacant, eren subcampions i Sandra Vera / Mouna Chakkour van ser semifinalistes.

finalment en dobles mixtos, Inma Aparicio / Javier Cardós van ser subcampions, Sandra Vera / Iván Gallardo, de Xàtiva / Manises, i Bárbara Salinas / Andrés Climent van ser semifinalistes.

L’Agenda esportiva per al pròxim cap de setmana inclou la disputa el pròxim cap de setmana, entre els dies 26 i 27 de març, de la Prova del Circuit Nacional Sub-15 i Sub-19 d’Alacant que se celebrarà en el Pavelló Florida Babel. Està previst que es disputen 123 encontres entre les dos categories i es comptarà amb la participació en la competició de jugadors de Castella la Manxa, Balears, Andalusia, Múrcia i dels clubs de la Comunitat entre ells el club xativí el Club Bàdminton Xàtiva -València, Terra i Mar-.