República Argentina i Raval guanyen el premi als millors ninots de Xàtiva

Els xativins Paco Roca i Xavier Ureña són els autors dels ninots

Ahir diumenge, 26 de febrer, es va fer l’entrega de premis dels ninots de les falles 2012. La Casa de la Cultura de Xàtiva s’omplia de gom a gom per escoltar els resultats dels premis.

En falles infantils, el ninot del jove artista xativí Xavier Ureña, de la falla del Raval, va guanyar el premi al millor ninot infantil de Xàtiva. En la secció tercera, el 3º premi va ser per a la comissió Tetuan, 2º premi Benlloch i 1º premi Sant Feliu. En la secció segona, 3º premi Sant Jordi, 2º premi Abu Masaifa i 1º premi Espanyoleto. En la secció primera, 3º premi Ferroviària, 2º premi República Argentina i 1º premi Raval. I en la secció especial, 3º premi Cid-Trinitat, 2º premi Molina Claret i 1º premi Selgas Tovar.

En falles grans, el millor ninot de Xàtiva va ser per al de la falla República Argentina, del artista Paco Roca. En secció tercera, el 3º premi va ser per a Tetuan-Portal Sant Francesc, 2º premi Sant Feliu i 1º premi Murta-Maravall. En secció segona 3º premi Abu Masaifa, 2º premi Joan Ramon Jimenez i 1º premi Benlloch Alexandre VIé. En secció primera, 3º premi Cid-Trinitat, 2º premi Raval i 1º premi Molina Claret. En secció especial el 1º premi va ser per a República Argentina, després de la des-clasificacció del ninot de la falla Ferroviària, per sobrepassar les mides reglamentaries. L’exposició dles ninots estarà oberta fns el proper 15 de març.

Fotos: KiKe Vaquer- G.M
Notícia Patrocinada

[nggallery id=472]

Un comentario sobre “República Argentina i Raval guanyen el premi als millors ninots de Xàtiva”

Los comentarios están cerrados.