Reconeixement per al festival «Abracadabra» d’Aielo de Malferit

També col.laboren en aquest Festival d’Arts Escéniques les localitats d’Albacete, Almansa, Hellín i La Roda

El Ministeri de Cultura ha seleccionat d’entre 445 projectes de tota Espanya, el Festival de les Arts Escèniques en família «Abracadabra», presentant per les localitats d’Aielo de Malferit, Albacete, Almansa, Hellín i La Roda. El passat dilluns tingué lloc en el Salo de Plens de l’Ajuntament d’Albacete la presentació del projecte de la mà dels màxims responsables polítics de cada municipi.

Tal i com destaca l’alcaldessa d’Albacete, que actua com amfitriona de l’acte, aquest projecte té com a finalitat promoure i facilitar que el públic infantil puga accedir i disfrutar de les arts escèniques, en les seues diferents disciplines artístiques (teatre, dansa, circ, màgia i titelles), en companyia dels seus familiars.

Aquest projecte, que rebrà una subvenció de 50.000 euros, portarà a cadascuna de les poblacions, un total de 6 espectacles distribuïts entre el present mes d’octubre i març de 2014, així com un seguit d’ activitats paral.leles, com ara tallers, exposicions, xerrades, … que tenen com a objectiu despertar la curiositat i l’interès dels xiquets i xiquetes cap a les representacions programades.

L’ alcalde d’Aielo de Malferit, José Luis Juan, ha mostrat la seua satisfacció davant aquesta resolució, “en la mesura en què ens permet augmentar l’oferta i la qualitat de la programació cultural del nostre municipi”. El primer edil explica que «aquest projecte és fruit de la cooperació i el treball conjunt entre administracions municipals de dos Comunitats Autònomes i posa de manifest la necessitat d’unir esforços, recursos i sinergies que ens ajuden a millorar la qualitat de vida dels nostres veïns”.

Companyies contractades:

CIRCO GRAN FELE (circ), GORAKADA (teatre), AMBULANTES Y ARRIERITOS (dansa), LOS CLAVELES (titelles), AFONIX I PEP LOPEZ (teatre musical), EL MAGO ATI (màgia).