Raimon esgota el 50% de les entrades per al seu concert a Ontinyent en la primera setmana de venda

El cantautor xativí encapçalarà un segon trimestre cultural amb destacades actuacions de producció valenciana

Després de molts anys, el cantautor xativí Raimon tornarà a actuar a Ontinyent, i ho farà davant una alta expectació. Prova d’això és el fet que en la primera setmana de venda de les entrades després que es presentara la seua gira “Raimon a casa” al Palau de la Generalitat, ja s’han esgotat el 50% de les entrades per a la seua actuació del 23 d’abril al Teatre Echegaray.

El concert de Raimon, organitzat per la Generalitat Valenciana, la Diputació de València i l’Ajuntament d’Ontinyent, inclourà cançons de collita pròpia i altres basades en poetes com Ausiàs March o Salvador Espriu, i les entrades es poden adquirir al preu de 15 euros en venda anticipada a www.caixaontinyent.es i la Casa de Cultura d’Ontinyent.

El regidor de cultura, Àlex Borrell, ha animat a la ciutadania “a gaudir d’una cita única amb un artista únic, un concert històric per a la música en Valencià a Ontinyent en en un trimestre al qual tindrem altres destacades actuacions de producció valenciana a la ciutat”, avançava.

En aquest sentit, avançava que per a la programació prevista d’abril a juny, es comptarà el 29 d’abril amb Pep Botifarra, i l’11 de juny es representarà “La guerra dels Mons 2.0” de l’Horta Teatre, i més avant, el 22 de juliol, la companyia Teatre de l’Abast representarà “El Tartuf” de Molière. Borrell destacava que “a Ontinyent anem a apostar sempre per espectacles atractius per a públics molt diversos perquè la cultura ha d’arribar a totes i tots, esta és una línia que està tenint bona acceptació i a la que anem a continuar”, destacava.