PSPV de La Pobla Llarga reclama contra el pressupost municipal

Diuen que no s’ha justificat la necessitat de crear una plaça de Cap de la Policia Local

El PSPV-PSOE de La Pobla Llarga considera que la creació d’una nova plaça de Cap de la Policia Local no s’ajusta al contingut de la Llei de Pressupostos Generals de l’Estat (LPGE) per a l’any 2013. Per aquest motiu els socialistes han presentat una reclamació contra el pressupost municipal.

Amb la voluntat d’assegurar la legalitat de la contractació, els socialistes de La Pobla Llarga van manifestar els seus dubtes en el transcurs de la Comissió de Govern on el PP presentà els pressupostos, de la qual ha passat ja quasi un mes. L’alcalde, Rafael Soler, va exigir al PSOE que presentara els seus dubtes en un escrit, i així ho va fer el Grup Municipal Socialista. “Esta és l’hora en què encara no hem rebut cap resposta del Secretari Municipal i ens preocupa que l’alcalde estiga obstaculitzant la informació”, explica la portaveu socialista, Neus Garrigues.

Els socialistes de La Pobla lamenten que el Partit Popular haja establert com a costum una forma de governar totalment d’esquenes a l’oposició, de la qual els ciutadans són la principal víctima. Com manifesta la portaveu, “encara no sabem quants diners costarà a La Pobla la sentència que condemna a l’Ajuntament per la decisió de Rafael Soler de despatxar l’anterior cap de la Policia Local, i no permetrem que una altra mala decisió de l’alcalde afegisca més problemes a l’economia municipal”.

La sentència a la qual al·ludix la portaveu socialista és una decisió del Tribunal Superior de Justícia de la Comunitat Valenciana, publicada el passat mes de desembre, per la qual es considera nul·la de destitució de l’anterior cap de la Policia Local aprovada de forma unilateral per Rafael Soler en 2008.