Prop d’un mier d’esportistes han participat als torneigs de les XXIV Hores de Futbol Sala Juvenil de l’Olleria

1er-classificat

Este cap de setmana s’han disputat les XXIV Hores de Futbol Sala Juvenil a l’Olleria, que s’han saldat amb la victòria de l’equip de Montaverner “Colltaver”. Esta competició ha tancat la successió de campionats de XXIV i XII Hores de l’Olleria, pels quals han passat gairebé un miler d’esportistes.

Les XXIV i XII Hores esportives en totes les categories han centrat l’activitat dels caps de setmana de juny i juliol tant al pavelló del Ravalet com al poliesportiu municipal. El balanç de l’edició d’enguany d’estes competicions estiuenques, que finalitzaren aquest cap de setmana, ha estat positiu en tots els sentits. Una gran quantitat de públic assistent als partits, unes excel·lents exhibicions de joc a la pista, i un ambient general que ha conjugat la competitivitat i la germanor.

La tirallonga de tornejos esportius ha comprés diverses edats, sent protagonistes des dels més menuts, que comencen a fer pinets al seu esport favorit, fins els ja més experimentats. El futbol en diverses modalitats ha sigut l’esport principal d’aquestos campionats, però també s’ha jugat a tennis i frontennis. Ambdós esports de raqueta han tingut un bon nombre de participants, a més de comptar amb la presència d’esportistes professionals que han proporcionat un nivell de joc molt alt.

La competició més esperada va ser les XXIV hores de Futbol Sala. Els equips competiren intensament per guanyar, ja que al prestigi del torneig ha d’afegir-se la motivació addicional d’endur-se el premi per al campió, consistent en 1000€. En aquesta categoria guanyà, per segon any consecutiu, l’Inmevasa F.S, superant al Comerdis en la final. A més, es produí una circumstància curiosa al torneig amb l’empat a 5 gols de 4 jugadors (tots de diferents equips) per al trofeu de màxim golejador. Així, el trofeu el va rebre, per sorteig, Honorio Boluda, un jugador del Marcasport.

Al llarg d’este mes també es va disputar el campionat de Futbol Sala femení, amb la participació de 6 equips, un d’ells local. “Podemos” va ser l’equip guanyador del torneig, que malgrat trobar-se a la seua segona edició, va tindre un gran èxit de participació i un alt nivell de joc, una constant que s’ha repetit en tots els tornejos disputats a l’Olleria.