Prop de 60 xiquets i joves de Xàtiva se’n van de campament amb els scouts Jamboree

jamboree-xativa

El passat 1 d’agost, com tots els anys, l’Agrupament Escolta Jamboree va eixir de viatge amb un destacament de xiquets, xiquetes i joves, cap a un campament on disfrutar els próxims 15 dies. Enguany, el lloc de destí escollit ha estat la zona d’acampada Jaume I d’Alcossebre, un escenari inmillorable on viuran experiències úniques.

Des de l’agrupació es mostren més que satisfets amb el projecte, i afirmen que les activitats que es van a realitzar allí «són la culminació del treball realitzat durant tot l’any, dissabte rere dissabte i encara que no comptem amb un local, s’ha fet l’impossible per a que afecte el menys possible la vida del grup».

Durant el campament, els 60 participants de 6 a 25 anys, conviuran en un xicotet bosc mediterrani prop del mar i realitzaran eixides per a conèixer la cultura i el patrimoni dels voltants. Així, els scouts podran conèixer d’una manera més informal la societat a la que s’incorporaran, donat que interactuaran amb la gent dels pobles i llocs pels que passen i visiten.

A meitat del campament rebran la visitat dels familiars en un dia de festa i convivència i, quan tornen, encara que la fira ja estarà en marxa, sols els quedarà deixar la motxilla a casa, i una bona dutxa abans gaudir de la festa.