Presentació del cartell de les Festes de Moros i Cristians d’Ontinyent 2009

cartel1

Per primera vegada, la presentació del cartell anunciador de les festes de Moros i Cristians de la ciutat d’Ontinyent tindrà caràcter propi i serà mostrat a la ciutadania i a tots els festers i les festeres. El passat dissabte, dia 13 de juny2009, a la plaça de Baix, davant la façana de l’edifici de la Societat de Festers, lloc on s’ubicat el cartell del qual és autor Valen Bataller, dissenyador que porta quasi vint anys treballant en el món del disseny i les arts gràfiques.

L’acte, que va contar amb la presència de les autoritats municipals, President i membres de la Junta, Capitans, Ambaixadors, Banderers i Primers Tro de les vint-i-quatre comparses, va començar a les 21 hores.

Posteriorment i als jardins de la Glorieta va haber un sopar fester organitzat per les quatre comparses amb càrrec – cides, mossàrabs, cruzados i benimerins- , al qual assistiren, especialment invitats, la Sra. Alcaldessa de la ciutat, Mª Lina Insa i el Sr. president de La Societat de Festers, Rafael Ferrero Terol.

interior12