Presentació del Calendari de Festes, Tradicions i Gastronomia de l’IEVA a Albaida

El proper dimarts 20 de desembre es presentarà, a les 20h, al Hall de la Tourist Info d’Albaida el Calendari de Festes, Tradicions i Gastronomia de l’Institut d’Estudis de la Vall d’Albaida (IEVA). Aquesta cita ja es tot un clàssic del mes de desembre a la Vall d’Albaida. L’IEVA confecciona un calendari que més que explicar-nos el devenir dels mesos de l’any ens ompli d’història, de receptes, de refranys, de dites populars i de tradicions locals.

En aquest acte participarà Maria Josep Garcia, Presidenta de l’IEVA, Ximo Ureña i Joan Sancarlos, membres de l’IEVA i participants de la realització del Calendari i Lucia Company, Regidora de Cultura de l’Ajuntament d’Albaida.

En paraules de la regidora de Cultura, Lucia Company cada any esperem amb il·lusió l’arribada del Calendari, és un moment de retrobament amb la nostra cultura. També és una forma fàcil i divertida d’explicar-li a la gent les coses que han passat i que passen a la nostra comarca. A més a més, el Calendari és una bona eina per a introduir-li als més menuts la realitat comarcal, el quefer de la Vall d’Albaida i unes receptes boníssimes, que cal provar poc a poc.