Presentació de l’obra gràfica «Raimon» de Joan Ramos

Esta vesprada a la llibreria La Costera

Hui dimecres a les vuit de la vesprada es presenta a la llibreria La Costera de Xàtiva l‘obra gràfica de Joan Ramos que porta per títol «Raimon«. L’autor, dins del projecte «Xàtiva Interpreta Raimon» de l’editorial Ulleye, realitza un homenatge al cantautor xativí.

Utilitzant la tècnica de la litografia, interpreta al Raimon de l’època juvenil, més exactament de 1965, el Raimon de la vida a Xàtiva. Serà presentada per Jesús Huguet, secretari del Consell València de Cultura, i participarà en l’acte l’actriu xativina Rosa Barberà, que recitarà poesia de Raimon. Mentrestant, es podrà visionar el documental d’Ulleye «Raimon 1940-2012».

Un acte que inicia la presentació del projecte «Xàtiva interpreta Raimon» d’Ulleye que ha portat als artistes de la capital de La Costera a interpretar la seva música des de la versió d’orquestra clàssica fins al roc, passant pel blues, jazz, folk, coral, etc. «Xàtiva, i la seua ciutadania, al costat de qui és un símbol de la nostra cultura i el més important ambaixador de Xàtiva pel món», afirmen des d’Ulleye.