‘Pot de Plom’ actuarà a l’Olleria de la mà de la filà Valencians

Xavi Castillo i la companyia Pot de Plom Teatre actuarà a l’Olleria, de nou de la mà de la filà Valencians. Una entitat morocristiana que paral·lelament a la seua activitat festera ofereix una programació cultural estable.

Dins dels actes organitzats per a este segon trimestre de l’any, la filà Valencians presenta l’obra “Històries de Reis i Bufons” de la companyia alcoiana Pot de Plom Teatre, que actuarà al teatre cine Goya el divendres 1 de maig a les 22:30h i el diumenge 3 de maig a les 18h. Les entrades per a les dues sessions es poden aconseguir mitjançant la web

www.filaelsvalencians-net/teatre

A través d’esta nova proposta escenogràfica, Xavi Castillo convida al públic a un viatge en el temps fins a l’Edat Mitjana per a contar històries de reis i bufons, i imaginar conjuntament què passaria si tota València tornara a eixa època. L’artista alcoià farà un repàs d’algunes monarquies molt divertides i reflexionarà sobre el paper del bufó a la societat. Es tracta d’un monòleg d’humor amb joglars, reis, bufons, reines, cavallers, camperols, nobles feudals, inquisidors, bruixes… i capitans moros.