Pep Gimeno Botifarra en concert a Canals

Amb motiu del seu 25 aniversari, la Unió Musical Santa Cecília de Canals ha organitzat un concert sinfònic amb un dels grans de la música valenciana, Pep Gimeno Botifarra.

Enrique Pacheco Brú

El dissabte 7 de juliol a les 10´30 de la nit, el camp de futbol 4 Camins de Canals acollirà un esdeveniment musical únic en la nostra comarca i que només alguns pobles de la Comunitat Valenciana han pogut portar a terme.

Amb motiu del seu 25 aniversari, la Unió Musical Santa Cecília de Canals ha organitzat un concert sinfònic amb un dels grans de la música valenciana, Pep Gimeno Botifarra que amb la seua rondalla, faràn les delícies de tot el públic en una nit d´estiu que serà inoblidable. Un concert on podrem escoltar els èxits de Pep Gimeno Botifarra que són temes populars dels nostres avant-passats que s´ha encarregat de recuperar i que oferirà en un directe que serà vertaderament extraordinari.

Un escenari de grans dimensions, una sonorització i il.luminació a l´altura de les grans cites musicals i un aforament per a més de 2000 persones són només alguns dels atractius ingredients d´aquest concert. Les previsions de la Unió Musical Santa Cecília no només són les de contar amb públic de Canals i La Costera sino que s´espera la presència d´espectadors de tota la província de València.

Amb la col.laboració de l´Ajuntament de Canals i el patrocini d´empreses privades, es farà possible este concert que tindrà una durada aproximada de dos hores en un marc tan espectacular com el camp 4 Camins de Canals.

Les entrades que tenen un preu únic de 10 euros i inclouen una consumició, es posaran a la venda a partir del dilluns 25 de juny a la seu de la Unió Musical Santa Cecília de Canals al c/ Sants de la Pedra nº 33 de 18´30 a 20 hores, a l´edifici cultural Ca Don José de Canals, a Pollos Planes Canals a l´Avinguda Vicent Ferri nº 18 i el mateix dia del concert en taquilla.

Amés, també es poden reservar telefònicament desde ja cridant al 962049135 o al correu electrònic umsccanals@hotmail.es