Partit decisiu en la 5a Jornada de la Lliga Nacional Divisió d’Honor on el club xativí s’enfrontarà en casa al C.B. Oviedo

dos-dels-fitxatges-actual-tBones classificacions dels jugadors del Club Bàdminton Xàtiva -València, Terra i Mar- en la prova del Circuit Nacional de Granollers i els Jocs Escolars Sub-15

Bons resultats els obtinguts pels jugadors del Club Bàdminton Xàtiva -València, Terra i Mar- participants en la Prova del Circuit Nacional valedor per al Rànquing Absolut, disputat a Granollers dissabte passat dia 31.
En individual masculí es va classificar quint Stefan Jille, en dobles mixtos es van classificar tercers la parella integrada per Stefan Jille / Marcos Peñalver, en dobles femení van ser segones Cristina Muñoz / Sandra Vera i finalment en dobles mixtos van aconseguir el tercer lloc Cristina Muñoz / Carlos Mateu i el quart Sandra Vera / Andrés Climent.
Dissabte passat dia 31 es va disputar, en el Pavelló Municipal d’Aspe, la primer jornada dels XXVIII Jocs Escolars en la categoria Sub-15 i la modalitat d’individuals que van participar 52 xics i 18 xiques, en grups de quatre. De molt positius es poden qualificar els resultats obtinguts pels jugadors del club xativí perquè en individual masculí a més de ser primers en el seu grup David Cervelló, José Manuel Ferre i Josep Gadea (Sub-13), van ser segons els Sub-13 Alex Abellán, i Raúl Martínez. En individual femení haurem de repetir el qualificatiu perquè Bárbara Salines, Anna Feliu i Nerea Alventosa es van classificar en primer lloc en els seus respectius grups. Per la seua banda els jóvens jugadors de l’Escola Municipal Luciano Moreno, Michael Llorens i Antonio Sanchís, es van portar molt dignament en la seua primera participació autonòmica Sub-15.
En el pròxim cap de setmana l’agenda esportiva contempla, el dissabte que ve dia 7, a partir de les 09:30 h. del matí es disputarà en el Pavelló Municipal de Xàtiva (carretera d’Alzira) , la 1a Jornada dels XXVIII Jocs Escolars Categoria Sub-17, en la modalitat d’individuals; el mateix dissabte i en el mateix escenari però a les 16:30 h. el Club Bàdminton Xàtiva -València, Terra i Mar- s’enfrontarà en la 5a Jornada de la Lliga Nacional de Clubs Divisió d’Honor, al Club Bàdminton Oviedo el seu més directe rival en el seu grup, del resultat d’esta encontre pot dependre la classificació final en el grup B, grup en què competix el club xativí, és per això que s’espera una encontre de gran intensitat i espectacularitat que cap aficionat al bon esport ha de perdre. Finalment el diumenge 8 es disputarà a Aspe la 2a Jornada del Rànquing Autonòmic Absolut, en les categories A i B, en totes les modalitats.