Ontinyent vendrà el material de la televisió municipal a través de la nova tenda virtual

El regidor Joan Sanchis destaca “la nova aposta del Govern d’Ontinyent per la modernització de l’administració i l’aprofitament real de les noves tecnologies”

La nova tenda virtual de l’Ajuntament d’Ontinyent permetrà posar a la venda a través d’internet el material de l’antiga TVO, així com tota mena de bens municipals en desús. Tal com ha explicat el regidor de Personal i Modernització de l’Ajuntament d’Ontinyent, Joan Sanchis, “del que es tracta és d’aplicar als recursos municipals el plantejament que teníem quan vam entrar a governar: reduir, reciclar i reutilitzar per obtenir la màxima rendibilitat econòmica. Ara en concret el que anem a fer és reciclar”, explica.

En paraules de Sanchis, davant la complexa situació heretada de l’anterior govern, amb remanents negatius de tresoreria, el nou govern “no hem volgut anar a allò fàcil, que és retallar, com està fent el PP de Mariano Rajoy al Govern Central i Alberto Fabra a la Generalitat, sinò que hem preferit aplicar solucions imaginatives per traure el màxim rendiment als recursos públics”, destaca el regidor.

La nova tenda virtual, a la que es podrà accedir des d’un enllaç a la web municipal o directament desde www.tendaontinyent.com , ha estat realitzada a partir d’una plantilla de cost mòdic per a l’Ajuntament, optimitzada pels tècnics municipals per a un ús senzill i intuïtiu, i que estarà integrat al format de la web municipal.

La tenda està oberta a la venda de material de qualsevol departament municipal, tal com bancs, fanals, vehicles, electrònica o informàtica, tot i que ara mateix el que es ven es tot material de l’antiga TVO. Aquest equipament, que es va valorar en 40.000 euros, ja ha estat venut en part a empreses del sector, i ara el material restant s’ofereix als particulars. A l’igual que s’ha fet amb l’equipament de la TVO, els preus de tots els articles es faran en base a una valoració tècnica, i tot podrà ser provat pel client en l’Ajuntament.

La compra es podrà realitzar tant registrant-se a la web com a usuari, o com a convidat, però introduint les dades que es demanen per a formalitzar la compra. El pagament es farà per transferència, havent d’arribar el justificant a l’Ajuntament, que des del departament d’ingressos emetrà una carta de pagament. Amb esta carta, el comprador pot anar a l’Ajuntament i emportar-se el material. En cas d’haver d’enviar-se a algun lloc, aquest enviament es farà a ports deguts, embalant-ho l’Ajuntament.

“Es tracta d’un nou canal econòmic, una nova eina plena de possibilitats”, apunta Joan Sanchis: “L’aprofitament de les noves tecnologies no ha de quedar-se en paraules buides, s’ha de buscar una aplicació real, donar-li utilitat, i això és el que està fent el Govern d’Ontinyent en la seua aposta per la modernització de l’administració”, conclou el regidor.