Ontinyent reobri el termini per demanar les beques de llibres de la Conselleria

Les sol·licituds es presenten del 3 al 14 de setembre

El Regidor d’Educació de l’Ajuntament d’Ontinyent, Pepe Pla, ha recordat als pares i mares d’alumnes de Primària i Secundària de la ciutat al voltant de la reapertura del termini per a la presentació de sol·licituds de les beques de llibres de la Conselleria d’Educació de la Generalitat Valenciana.

En concret, tal i com es publicava al DOCV de 20 de juliol, el termini per a la presentació de sol·licituds de les beques de llibres de text i material didàctic i informàtic per al curs 2012/2013, s’establia com a dates el termini fins al 25 de juliol i del 3 al 14 de setembre. Per tant, a partir d’aquest proper dilluns, els pares i mares podran presentar en els diferents centres educatius les sol·licituds d’estes beques.

Pla recordava que la primera publicació inicial que es va fer al DOCV de 28 de juny de les bases per a la convocatòria d’ajudes de la Generalitat per a la compra de llibres escolars es va fer “amb nocturnitat i alevosía” per part de la Conselleria D’Educació, “que entenem que el que volia era confondre a les famílies i amagar les ajudes per tal que no es sol·licitaren”, afegeix. El regidor apunta que si aquest termini s’ha ampliat “ha estat gràcies a les mobilitzacions i queixes que es van fer des dels diferents àmbits educatius, com ara les ampes, mestres o llibrers”.

El Regidor d’Educació recordava als pares i mares que tenen de termini del 3 al 14 de setembre per a presentar les seues sol·licituds, i que poden accedir al document publicat al DOCV en aquest enllaç