Ontinyent inaugura les fires de Tapes i Rock i de Tendes al Carrer

Ontinyent disposa 15.000 tapes, 8 grups musicals i rebaixes de fins al 50% per atraure veïns i visitants

L’alcalde d’Ontinyent inaugura les fires de Tapes i Rock i de Tendes al Carrer que ompliran aquest cap de setmana la Plaça de Sant Domingo i el Carrer Martínez Valls

15.000 tapes, 8 grups musicals i rebaixes de fins al 50% són alguns dels atractius a peu de carrer amb que compta Ontinyent al marc de les seues fires de Tapes i Rock i de Tendes al Carrer, que tenen lloc des de hui i fins diumenge a la Plaça de Sant Domingo i el Carrer Martínez Valls de la ciutat.

Aquest complet cap de setmana, impulsat pel Consell Econòmic i Social i l’Ajuntament d’Ontinyent amb la col·laboració de diferents associacions locals, era obert per l’Alcalde d’Ontinyent, Jorge Rodríguez, qui recorria tots i cadascú dels stands acompanyat pel primer tinent d’Alcalde, Joan Gilabert, la segona tinent d’Alcalde, Rebeca Torró, el Regidor de Comerç, Joan Sanchis, la Coordinadora del Consell Econòmic i Social, Amparo Boscá, els edils Virtudes González, Manuel Cuesta, José Mª Hoyos, Manuel Ruiz, Lina Insa y María Abad, així com representants de diverses associacions veïnals.

Les fires de Tapes i Rock i de Tendes al Carrer compten amb la participació d’un total de 63 establiments entre comerços, cellers i restauradors d’Ontinyent. A la Fira de Tendes, els visitats podran tenir una ampla visió de l’oferta del mig centenar d’establiments d’Ontinyent que compten amb stand propi, on es podrà adquirir productes de temporada amb descomptes del 20 al 50%.

Quant a la Fira de Tapes i Rock que coordina l’associació AHVAL inclourà l’elaboració de més de 15.000 tapes, ambientada amb 8 concerts de música en directe, a càrrec dels grups Tashkenti (divendres, 20:30), Cigarrito (divendres, 22:30) ,Grupo Ñ (dissabte, 12:30), Silencio a Voces (dissabte, 21:30), Johnny B. Zero (dissabte, 23:15), A deshora (diumenge, 12:30), 1978 Project (diumenge, 18:30) i Momento Hannover (diumenge, 20:30 hores). Diumenge, a més, repetirà la “festa dels arrossos” a la Plaça de Sant Domingo.