Ontinyent: El jove músic Josep Ferrero autor de la música incidental per al Pregó de 2009

josepferreroLa música incidental per al Prego de Festes de 2009 serà composta pel jove músic ontinyentí Josep Ferrero Forcada.


Aquest naix l’any 1981, i comença els seus estudis musicals als 9 anys en l’especialitat de trompa. Ha finalitzat els estudis de Grau Mitjà en aquest instrument al Conservatori Professional de Música d’Ontinyent, ha realitzat simultàniament el Grau Elemental en l’especialitat de Saxofó. Ha estudiat Magisteri (en l’especialitat d’Educació Musical) a València i, actualment, exerceix com a mestre d’Educació Primària. Des del punt de vista de la música de festes de Moros i Cristians ha compost la marxa mora “Moros Marinos”, dedicada al Primer Tro d’aquesta comparsa l’any 2005, Marcos Martí Mollà; a més, en 2007 compon la marxa mora “Als Xeus”, que commemora el 10é
aniversari d’aquesta esquadra de la comparsa Mossàrabs. Hores d’ara és músic de l’Agrupació Musical Ontinyent, que interpretarà l’obra simfònica per a banda creada especialment per al Pregó de les Festes de Moros i Cristians d’Ontinyent 2009.