Ontinyent comença al barri de Sant Rafel una revisió integral dels 20 parcs de la ciutat

La intervenció es perllongarà durant els propers mesos

La regidoria de Parcs i Jardins de l’Ajuntament d’Ontinyent ha iniciat esta setmana al barri de Sant Rafel una revisió integral dels 20 parcs amb que es compta a la ciutat. El regidor de l’àrea, Manuel Cuesta, ha explicat que “es tracta d’una actuació per a la que teniem disponibilitat en aquest moment i amb la qual anem a millorar la seguretat, imatge i comoditat per a l’ús i gaudi d’estos espais per part dels veïns de tots els barris”, destacava.

La intervenció, que es perllongarà durant els propers mesos, està sent realitzada per un equip que inclou un treballador municipal, una persona que presta serveis a la comunitat a través del departament de serveis socials i quatre empleats del Pla d’Ocupació impulsat pel Govern d’Ontinyent, dos dels quals són discapacitats. Tots ells es troben estos dies al Parc de Sant Rafel, on s’està procedint a reparar arquetes, canviar papereres o pintar la barana perimetral de més de 400 metres de llarg que envolta el parc, a més de revisar-se l’estat dels jocs infantils. Les primeres actuacions també inclouen reparacions i tasques de pintura al parc de la “Casa de Sant Rafel”, a la Plaça d’Alexandre Bataller i al Parc del Grup de Vivendes Ramón Llin.

Manuel Cuesta explicava que “el progressiu desgast pel pas del temps i l’ús deteriora estos espais, que és important que es poden utilitzar sempre amb les màximes garanties, amb especial atenció als jocs infantils. L’ajuntament ha de vetllar en tot moment per la seguretat dels seus veïns, especialment en el cas de sectors de població que requereixen una especial cura, com els nostres xiquets i xiquetes”, manifestava. Cuesta incidia també en el fet que la majoria del personal que participa en esta intervenció pertany al Pla d’Ocupació, “treballadors que compleixen així amb l’objectiu que teniem, d’aprofitar aquest pla per alhora crear llocs de treball i millorar la qualitat de vida dels ciutadans i ciutadanes”, concloïa el regidor.