Ontimet.es emprèn des d’avui una iniciativa per a regenerar les nostres serres

picture-1

«Jo, Regenere», és una iniciativa nascuda dins del projecte altruïsta d’ontimet.es i motivat per la preocupació social que s’ha generat entre la població veïna de les serres cremades als incendis del 6 i 7 de Setembre de 2010. Aquest projecte sense ànim lucratiu, t’ofereix una opció més al teu abast per tal de millorar i acondicionar les nostres serres, des del primer moment després del incendi, fins la seua recuperació i manteniment.

I com es col·labora? Sols ha d’adquirir una samarreta. Una samarreta blanca amb el emblema de la campanya de regeneració de la serra cremada.

Ón la puc adquirir i a quin preu? La pots trobar a la majoria dels establiments adherits a Comerç in d’Ontinyent ( comercioin.com ) per 10€. També la pots comprar a través d’Internet a ontimet.es/joregenere pel mateix preu de venda, encara que tindràs que assumir els costos d’enviament.

Però, ací quí guanya diners? Ningú. Sols guanya la serra. Més del 50% del preu de venda va destinat íntegrament a les tasques de regeneració de la Serra l’Ombria – Pou Clar, principalment ferida de mort pels incendis de Setembre. La resta es destina a la despessa de les samarretes, l’estampació, disseny, gestió i distribució de les mateixes.

Si no sabies com ajudar a la teua serra, ja tens com.

Gràcies per la teua col·laboració!