Obrim les Portes de la Vall congrega a 200 visitants en Montaverner i Ràfol de Salem

montaverner

El passat dissabte 10 d’abril a les 10 del matí, van acudir a l’ajuntament de Montaverner unes 90 persones procedents de diferents racons de la geografia valenciana amb el propòsit de participar de la Ruta turística a l’ermita de Colata i el Calvari., integrada en el programa de la Mancomunitat “Obrim les portes de la Vall”.

L’alcaldessa de Montaverner, Belen Esteve, va donar la venbinguda als assistents i els va acompanyar durant tot el itinerari. El recorregut fou: visita guiada pel nucli urbà, el convent, l’ermita de Colata, el calvari i l’àrea recreativa, on van finalitzar amb un refrigeri per a tots els participants.

El passat diumenge 11 d’abril a les 10 del matí, es varen donar cita a l’ajuntament de Ràfol de Salem al voltant de 100 persones provinents de la comarca de la Vall d’Albaida i de les comarques veïnes (la Safor, el Comtat- l’Alcoià, la Costera, la Ribera i la Canal de Navarrès). El recorregut va ser: visita pel casc antic per conéixer l’església, el Museu de l’Almàssera, l’Hostal Rural i l’ermita. La ruta va concloure amb una suculenta i exquisida degustació per als assistents en el centre cívic social.

Filiberto Tortosa, President de la Mancomunitat de Municipis de la Vall d’Albaida, ha manifestat la seua satisfacció pel desenvolupament de les visites guiades i pel públic assistent en cada una de les rutes. Tortosa ha afegit que: “per al proper cap de setmana els visitants podran gaudir d’un turisme enològic en les poblacions de Fontanars dels Alforins i La Pobla de Duc”.

Dia 17 d’abril: Fontanars dels Alforins

Visita turística per la població vitivinícola de la Vall per descobrir el nucli antic, la ferreria i un celler on ens mostraran els secrets per a l’elaboració del vi. Finalitzarem amb un refrigeri.

Dia 18 d’abril: la Pobla del Duc

Ruta enològica: els sentits del vi. Presentació de la cultura del vi al Saló d’actes de l’Ajuntament, visita a la Cooperativa Vitivinícola per descobrir el procés d’elaboració del vi i la sala dels tonells per a la criança del vi i a l’Hotel Rural. Finalitzarem amb una degustació.

rafol

Notícies relacionades:

Obrim les Portes de la Vall recorre Montaverner i Ràfol de Salem este cap de setmana

Sempere, Benissuera i Castelló de Rugat fan este cap de setmana les rutes del programa ‘Obrim les portes de la Vall’

Mig millar de persones assistiren a Benigànim i Bocairent en les visites del programa ‘Obrim les Portes de la Vall’

Las previsiones de lluvia no han cancelado las rutas del programa»Obrim les portes de la Vall»

La Vall d’Albaida se promociona en la Feria de Turismo de Valencia y el Porrat de Ròtova

Les baixes temperatures no afecten a les rutes d’Obrim les portes de la Vall

Este sábado 6 de febrero arranca el VII programa ‘Obrim les portes de la Vall’

La Vall d’Albaida torna a obrir les seues portes

Más de 200 personas asisten a las primeras visitas guiadas del programa Obrim les Portes de la Vall